Rijschool Almelo | iQdrive

Sta je te popelen om te lessen bij de populairste rijschool? Kies dan voor de beste rijschool van Almelo: iQdrive Almelo!

Onze instructeurs hebben in 2018 90 jongeren geholpen om hun rijbewijs in Almelo te bemachtigen. 7 op de 10 leerlingen van iQdrive slaagt in één keer. Hiermee hebben wij een hoger slagingspercentage dan veel andere rijscholen in Almelo en omstreken.

Onze instructeur biedt rijlessen aan in Almelo tegen een scherp tarief. Overigens lest hij naast Almelo ook in naburige plaatsen als Nijrees, Bavinkel en Aadorp. Er zijn ook instructeurs die rijlessen geven in plaatsen als Rijssen, Nijverdal en Hengelo.

Onze rijinstructeur in Almelo over iQdrive: “De laatste jaren werk ik als rij-instructeur bij iQdrive. Dit doe ik met ontzettend veel plezier. Doordat ons slagingspercentage zo hoog is, heb ik regelmatig nieuwe leerlingen in de auto zitten. Misschien ben jij wel mijn volgende leerling. Ik ga er dan alles aan doen om jou zo snel mogelijk te laten slagen!”

iQdrive in Almelo heeft één van de populairste instructeurs van alle 250 locaties. Sam uit Almelo: "Ik heb weinig geduld. Gelukkig had mijn instructeur alle geduld van de wereld met mij. Hij vertelde mij dat het niet erg is om fouten te maken, waardoor ik veel relaxter ging rijden!"

Durf jij te gaan voor de best beoordeelde rijschool van Nederland?

  • Proef van iQdrive met een gratis en geheel vrijblijvende proefles!
  • Lessen direct na school? No problem, dan halen we je daar op!
  • iQdrive gelooft in haar eigen lesprogramma en in haar leerlingen, daarom betalen wij je herexamens!
  • Nergens is de prijs-kwaliteitverhouding zo goed als bij iQdrive!
  • Geen wachttijd, je kunt direct beginnen in Almelo.
  • De rij-instructeurs van iQdrive zijn stuk voor stuk in het bezit van de juiste certificaten en diploma's. Bij iQdrive is er alleen ruimte voor de beste leraren!


Heb jij veel zin om toe te werken naar je rijbewijs in Almelo en omgeving? Klik razendsnel op ons proeflesformulier! Zodra het formulier binnen is, plannen we je proefles in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles