Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool in Alkmaar

Home > Rijschool locaties > Rijschool in Alkmaar

Droom jij over Formule1 wagens? Of coole cabrio’s? iQdrive is de grootste rijschool met de meeste leerlingen in Alkmaar.

Er gingen ruim 30 tevreden naar huis, want zij haalden hun rijbewijs bij iQdrive in Alkmaar. Het landelijk gemiddelde van jongeren die in één keer slagen ligt rond de 50%. iQdrive slagingspercentage van ruim 70%. Waar wacht je nog op?

Wie gaat lessen bij iQdrive in Alkmaar, krijgt een eigen instructeur. Hij rijdt overigens ook in De Rijp, Graft en Markenbinnen. iQdrive rijdt door heel het land, ook in HeerhugowaardCastricum of De Rijp.

Onze rijinstructeur in Alkmaar over iQdrive: “Rijden? Dat is mijn grote hobby. Wat is er leuker dan je hobby de hele dag uit te oefenen. En dat niet alleen, maar samen met de leerlingen in mijn lesauto. Stap je ook bij mij in? Dan ben je verzekerd van een fijne rijles. Je proefles in Alkmaar plan je gemakkelijk in via het formulier!”

Onze instructeur in Alkmaar is één van de meest populaire instructeurs. Jitse uit Alkmaar: “Voor mijn baan als pakketbezorger werd ik verplicht om een rijbewijs te halen. Gelukkig opperde mijn werkgever om de rijopleiding deels te financieren. De dochter van mijn baas had ook bij iQdrive gelest en daar waren ze allebei tevreden over. Vandaar dat ik er ook gekozen heb. De eerste keer ben ik door een domme fout gezakt, maar iQdrive betaalde mijn herexamen, waar ik voor slaagde.”

Ook dit is rijschool iQdrive Alkmaar:

 • Je krijgt altijd een gratis proefles (of korting op je lespakket).
 • Jij bepaalt waar en wanneer je lest!
 • Faalangst? Nergens voor nodig, iQdrive betaalt jouw herexamens!
 • iQdrive rekent (slechts) een tarief van €39,50 per les. Tijdens de proefrit stel jij samen je instructeur zelf je pakket samen.
 • Jij bepaalt waar, wanneer en hoevaak je wilt lessen. Take control!
 • Onze rij-instructeurs hebben oog voor de mens achter het stuur.

Wil je dat een rijinstructeur van iQdrive jou helpt om je rijbewijs te halen in Alkmaar? Hiernaast of hieronder vind je ons proeflesformulier. Laat jouw gegevens achter en we plannen deze week nog een proefles in!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles