Rijschool Alkmaar | iQdrive

Wil je de eerste stap zetten om te beginnen met autorijden? Bij iQdrive Alkmaar! haal jij binnen no time je papiertje!

In 2018 hielpen we 30 jonge bestuurders met het behalen van het rijbewijs in Alkmaar. Het slagingspercentage van iQdrive ligt bijna 20% hoger dan het landelijk gemiddelde slagingspercentage van 52,5%.

Wie gaat lessen bij iQdrive in Alkmaar, krijgt een eigen instructeur. Hij rijdt in een straal van tien kilometer om Alkmaar, dus ook in plaatsen als De Rijp, Graft of Markenbinnen. Nog verder van huis? Rijschool iQdrive heeft rijinstructeurs in nabije dorpen en steden als Heerhugowaard, Castricum en De Rijp.

Onze rijinstructeur in Alkmaar over iQdrive: "Mijn missie is om leerlingen snel te laten slagen in zo min mogelijk lessen. 17 en 18-jarigen kunnen hun geld beter sparen voor een studie, dan om het uit te geven aan een te dure rijschool."

Meer dan 95% van jongeren die een proefles nemen bij iQdrive zijn binnen 50 minuten overtuigd! Vince uit Alkmaar: "Als ik iQdrive met één woord moet omschrijven? Dan kies ik voor 'snel'. Ik kon namelijk direct starten en koos toen voor een spoedopleiding. Binnen twee weken was ik geslaagd, ook omdat ik al mijn theorie had gehaald. Dat heb ik mede te danken aan mijn rijinstructeur."

Durf jij te kiezen voor een kampioen?

  • Een gratis proefles, waarbij een inschatting wordt gedaan van het aantal lessen.
  • Jij kiest waar de instructeur je ophaalt!
  • iQdrive gelooft in haar eigen lesprogramma en in haar leerlingen, daarom betalen wij je herexamens!
  • Betaal niet teveel: slechts €€39,50 per rijles.
  • Mooie nieuwe Volkswagen-lesauto's.
  • De rij-intructeurs van iQdrive zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!


Ben je geïnteresseerd om te starten? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Vul het formulier in en je kunt een belletje van één van onze instructeurs verwachten.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles