iQdrive | Rijschool Alkmaar

Heb jij wellicht een coureur in je zitten? iQdrive is de grootste rijschool met de meeste leerlingen in Alkmaar.

In 2018 hielpen we 30 jonge bestuurders met het behalen van het rijbewijs in Alkmaar. In 2018 slaagde ruim 70% van alle leerlingen van iQdrive. Dit is zeer hoog.

iQdrive Alkmaar geeft rijles op maat met voor ieder type leerling wat wils! Hij rijdt overigens ook in De Rijp, Graft en Markenbinnen. Wil je rijlessen volgen in Heerhugowaard, Castricum of De Rijp, dan kan dat uiteraard ook!

Onze rijinstructeur in Alkmaar over iQdrive: "Als één van de 250 instructeurs heb ik genoeg collega's om mee te sparren. We delen graag met elkaar onze tegenslagen, maar vooral onze succesverhalen. Ben jij mijn nieuwe succesverhaal?"

Oud-leerlingen zijn laaiend enthousiast over iQdrive in Alkmaar, daarom raadt bijna 100% van de geslaagden ons aan! Mara uit Alkmaar: “Even lekker een avondje eruit? Het kon alleen wanneer er iemand in mijn omgeving ook mee ging die wel een rijbewijs had. Nu ik mijn eigen rijbewijs heb, kan ik op elke gewenst moment in de auto stappen en naar vrienden of familie die wat verder weg wonen. Genieten!”

Durf jij te gaan voor de best beoordeelde rijschool van Nederland?

  • Zet de eerste stap naar je rijbewijs met een (gratis) proefles!
  • Woon je in Alkmaar? Dan word je thuis opgehaald.
  • Gezakt voor je praktijkexamen? Geen schrik! iQdrive betaalt je herexamen t.w.v. 235 euro!
  • Wees geen dief van je eigen portemonnee. Kies voor iQdrive en betaal slechts €39,50 per rijles!
  • Het is mogelijk om zaterdag te lessen of 's avonds te lessen.
  • Onze rij-instructeurs zijn oplossingsgericht en weten je in iedere situatie op je gemak te stellen!


Kunnen wij al een plekje in de agenda van de instructeur in Alkmaar voor jou reserveren? Hiernaast of hieronder vind je ons proeflesformulier. Zodra het formulier binnen is, plannen we je proefles in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles