Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool in Aalten

Home > Rijschool locaties > Rijschool in Aalten

Heb jij wellicht een coureur in je zitten? Begin zo snel mogelijk bij iQdrive Aalten!

iQdrive is een landelijke rijschool, maar wist je dat vorig jaar alleen al in Aalten ongeveer 10 leerlingen hun rijbewijs kregen? Dat vinden wij een fantastische prestatie! Slechts weinig rijscholen evenaren het buitengewone slagingspercentage van rijschool iQdrive in Aalten.

iQdrive Aalten selecteert alleen de beste instructeurs, zodat we jou kunnen verzekeren van optimale begeleiding. Hij rijdt in een straal van 10 km om Aalten, dus ook in plaatsen als Bredevoort, Hollenberg of Heurne. In LichtenvoordeVarsseveld en Winterswijk rijden collega’s.

Onze rijinstructeur in Aalten over iQdrive: “Bij veel jongeren heerst een prestatiedruk om in zo min mogelijk lessen het rijbewijs te halen. Dit geldt vooral in Aalten, waar jongeren deel uitmaken van vriendengroepen. Ik probeer studenten zo snel mogelijk op hun gemak te laten voelen. Rijden moet leuk zijn!”

Leerlingen zijn te spreken over de manier van lessen. Breedveld uit Aalten: “Onlangs ben ik begonnen als zelfstandig ondernemer, namelijk designer. Ik had nog geen rijbewijs, maar dit bleek noodzakelijk om klanten te bezoeken. Sommige van mijn klanten wonen op plaatsen waar ik moeilijk met het OV kan komen. Via iQdrive ingeschreven voor een spoedopleiding, en na 18 dagen was ik geslaagd bij een instructeur in Aalten.”

Ben jij de volgende coureur in spé?

 • Een gratis proefles, waarbij een inschatting wordt gedaan van het aantal lessen.
 • We halen je op en zetten je af waar jij dat wilt.
 • Je rijbewijs niet in één keer weten te bemachtigen? No stress, wij betalen je herexamen. Echt waar!
 • Bij iQdrive betaal je alleen voor de minuten die je ook daadwerkelijk rijdt. Daarom bieden wij lessen van 50 minuten voor €39,50.
 • iQdrive doet er alles aan om jou zo snel mogelijk te voorzien van je roze papiertje!
 • Onze rij-intructeurs staan garant voor een persoonlijke aanpak!

Wil jij lessen in Aalten en omgeving? Laat wat van je horen! Zodra het formulier binnen is, plannen we je proefles in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles