iQdrive Aalten

iQdrive | Rijschool Aalten

Ben jij op zoek naar een goedkope en betrouwbare autorijschool bij jou in de buurt? Schrijf je in bij iQdrive Opleidingen. Wij hebben ook een instructeur in Aalten.

Jaarlijk is iQdrive in jouw regio verantwoordelijk voor zo'n 10 rijbewijzen. iQdrive is beroemd en berucht om het extreem slagingspercentage van 70%. Dat is bijna 20% hoger dan het landelijk gemiddelde!

Een van de iQdrive-instructeurs is actief in Aalten. Hij is een echte duizendpoot, je vindt hem naast Aalten ook in Bredevoort, Hollenberg en Heurne. iQdrive rijdt door heel het land, ook in Lichtenvoorde, Varsseveld of Winterswijk.

Onze rijinstructeur in Aalten over iQdrive: "Wat ik zo mooi vind aan het beroep van rij-instructeur is dat ik veel in contact kom met jonge mensen. Iedereen is anders en dat zorgt voor afwisselende gesprekken. Voor mij geen saaie kantoorbaan, ik ga graag de weg op met mijn iQdrive-auto. Ik hoop dit vak nog vele jaren uit te mogen oefenen."

iQdrive heeft een gemiddeld tevredenheidspercentage van 98,6%, terwijl onze rijinstructeur in Aalten uitblinkt met een percentage van 100%! Julius uit Aalten: "iQdrive hielp mij mijn rijbewijs binnen 3 maanden te behalen. Nu kan ik eindelijk op eigen houtje naar mijn vriend die twee dorpen verderop woont!"

Ga jij voor goud?

  • Gratis proefles t.w.v. €€39 (100% vrijblijvend)!
  • We halen je netjes thuis op en brengen je weer thuis, zoals het een nette rijschool dat hoort te doen.
  • Niet alles lukt in één keer, dit geldt vaak ook voor afrijden. Gelukkig voor jou betaalt iQdrive jouw herkansing!
  • Wees geen dief van je eigen portemonnee. Kies voor iQdrive en betaal slechts €39,50 per rijles!
  • Hoogopgeleide instructeurs achter het stuur met veel ervaring.
  • Onze rij-instructeurs hebben oog voor de mens achter het stuur.


Ben jij onze volgende leerling? Vul het formulier in. Een instructeur zal contact met je opnemen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles