iQdrive Aalten

iQdrive | Rijschool Aalten

Fietsen ook zo zat? Bij iQdrive in Aalten ben je aan het juiste adres.

In 2018 kregen maar liefst 10 jongvolwassenen hun rijbewijs in Aalten. In 2018 slaagde ruim 70% van alle leerlingen van iQdrive. Dit is zeer hoog.

We zijn trots op de jarenlange ervaring van onze rij-instructeur in Aalten. Overigens lest hij naast Aalten ook in naburige plaatsen als Bredevoort, Hollenberg en Heurne. iQdrive rijdt van Limburg tot Friesland, in stad en dorp, waaronder ook Lichtenvoorde, Varsseveld of Winterswijk.

Onze rijinstructeur in Aalten over iQdrive: "Iedere automobilist herinnert zich nog die ene dag dat hij voor zijn rijbewijs. Het is een onuitwisbare herinnering. Ook ik weet nog precies wat voor weer het was en wat voor trui ik droeg. Ik vind het fantastisch dat ik op de eerste rij zit wanneer een kandidaat slaagt. Super om te zien!"

Oud-leerlingen zijn positief over iQdrive en ook over onze rijinstructeur in Aalten. Twan uit Aalten: “Ik had niet zo'n haast met het halen van mijn rijbewijs. Ik ga immers dicht bij huis naar school en ook mijn sportvereniging zit in de buurt. Toen ik via internet op de website van iQdrive kwam, heb ik besloten me aan te melden voor een proefles. Het voelde zo goed om achter het stuur te zitten, dat ik toch maar voor mijn rijbewijs ben gegaan en met succes!”

Wij zijn de beste rijschool in Aalten

  • Zet de eerste stap naar je rijbewijs met een (gratis) proefles!
  • Woon je in de middle of nowhere. Maak je geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
  • Roze papiertje niet in één keer in de pocket? Geen paniek, iQdrive betaalt jouw herexamen!
  • Bij iQdrive betaal je alleen voor de minuten die je ook daadwerkelijk rijdt. Daarom bieden wij lessen van 50 minuten voor €39,50.
  • Hoog slagingspercentage dankzij unieke, moderne lesmethode.
  • Onze rij-intructeurs worden geselecteerd op persoonlijkheid en ervaring!


Stap jij binnenkort naast onze instructeur achter het stuur? Vul het formulier in. Laat jouw gegevens achter en we plannen deze week nog een proefles in!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

202 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles