iQdrive Aalsmeer

iQdrive | Rijschool Aalsmeer

Kun je niet wachten om te beginnen met rijlessen? iQdrive rijdt ook in Aalsmeer!

Onze goed opgeleide instructeurs zorgden er in Aalsmeer in 2018 voor dat 20 leerlingen voortaan zelfstandig de weg op mogen. Bij iQdrive weten ze van aanpakken! Dat blijkt ook uit de hoge slagingspercentages van 70%.

iQdrive Aalsmeer selecteert alleen de beste instructeurs, zodat we jou kunnen verzekeren van optimale begeleiding. Ook wanneer je in De Kwakel, Uithoorn of Nieuwveen woont, komt hij je thuis ophalen. Wist je trouwens dat iQdrive in de omgeving van Aalsmeer meer rijinstructeurs heeft rijden, zoals in Hoofddorp, Leimuiden en Badhoevedorp.

Onze rijinstructeur in Aalsmeer over iQdrive: "Onlangs is mijn honderdste kandidaat uit Aalsmeer geslaagd voor zijn rijbewijs. Ja, ik houd dit aantal bij, haha. Dat geeft een kick. Iedere dag sta ik vrolijk op, wetende dat ik meer mensen ga helpen om hun rijbewijs te halen."

Oud-leerlingen zijn positief over iQdrive en ook over onze rijinstructeur in Aalsmeer. Ashley uit Aalsmeer: "Ik keek behoorlijk op tegen het volgen van rijlessen, want ik ben eigenlijk best wel een angsthaas. Auto rijden vind ik maar eng, omdat het altijd zo druk is op de weg. Dankzij mijn instructeur verdween die angst als sneeuw voor de zon. Inmiddels stap ik met plezier achter het stuur en ben ik helemaal niet bang meer. Hartstikke bedankt, iQdrive."

Nog steeds niet overtuigd?

  • Proef van iQdrive met een gratis en geheel vrijblijvende proefles!
  • Geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
  • Niet in één keer je roze pasje behaald? Geen punt: wij betalen je herexamen.
  • Bij iQdrive betaal je alleen voor de minuten die je ook daadwerkelijk rijdt. Daarom bieden wij lessen van 50 minuten voor €39,50.
  • Hoog slagingspercentage in Aalsmeer.
  • De rij-instructeurs van iQdrive kiezen voor een persoonlijke aanpak en weten ieder type leerling binnen mum van tijd klaar te stomen voor hun rijbevoegdheid!


Wil je dat een rijinstructeur van iQdrive jou helpt om je rijbewijs te halen in Aalsmeer? Laat wat van je horen! Laat jouw persoonlijke info achter en we geven je een belletje, appje of mailtje!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles