Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool in Aalden

Home > Rijschool locaties > Rijschool in Aalden

Wil jij straks in je eigen auto van Aalden naar Westerbork of Zweeloo cruisen? Begin zo snel mogelijk bij iQdrive Aalden!

2018 was iQdrive goed voor 90 extra weggebruikers! Het slagingspercentage van iQdrive ligt bijna 20% hoger dan het landelijk gemiddelde slagingspercentage van 52,5%.

iQdrive Aalden selecteert alleen de beste instructeurs, zodat we jou kunnen verzekeren van optimale begeleiding. Naast Aalden rijdt hij ook in Zweeloo, Meppen en zelfs in Wezup. WesterborkEmmen en Beilen zijn drie andere voorbeelden van plaatsen waar iQdrive instructeurs heeft rijden.

Onze rijinstructeur in Aalden over iQdrive: “Het voordeel van rij-instructeur zijn is dat ik mijn eigen tijden bepaal. Veel leerlingen willen ’s avonds of in het weekend lessen. Dat is geen probleem, en bij iQdrive zonder extra kosten.”

iQdrive in Aalden heeft één van de populairste instructeurs van alle 250 locaties. Kwakkel uit Aalden: “Ik was er zo klaar mee om elke dag in dezelfde, muffe bus te stappen met dezelfde, muffe mensen. Op de dag dat ik 18 jaar werd, deed ik direct een proefles bij iQdrive. Dat beviel me zo goed dat ik direct een pakket heb afgesloten. Ik had het geluk dat ik bij een nieuwe instructeur kon lessen, die veel tijd voor mij had. Daardoor kon ik na anderhalve maand al afrijden.”

Waarom rijschool iQdrive Aalden?

 • Gratis proefles. Je bent niet verplicht om bij ons te lessen.
 • Thuis ophalen en op school weer afzetten (of andersom)? In Aalden geen punt!
 • Je rijbewijs niet in één keer weten te bemachtigen? No stress, wij betalen je herexamen. Echt waar!
 • Het laagste uurtarief van Aalden!
 • Start direct met lessen in Aalden. Je hoeft niet te wachten.
 • Onze rij-instructeurs staan voor passie, ervaring en geduld.

Ben jij de volgende Max Verstappen? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Kun je alleen op zaterdag? Geen probleem dat plannen we de proefles voor jou op die dag in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles