iQdrive Aalden

Rijschool Aalden | iQdrive

Ben je er helemaal klaar mee om door de regen naar school te fietsen? Vraag vandaag nog een proefles aan bij iQDrive Aalden!, dé nummer één rijschool van jouw regio!

In 2018 hielpen we 90 jonge bestuurders met het behalen van het rijbewijs in Aalden. Dankzij de jarenlange ervaring van de instructeurs kan iQdrive met trots vertellen dat het een slagingspercentage heeft van 70%. Dit betekent dat 7 op de 10 leerlingen in één keer slaagt!

Zie je onze bekende blauwwitte iQdrive-lesauto rijden in Aalden? Zwaai dan even, want het is onze instructeur. Woon je in Zweeloo, Meppen of Wezup? Ook dan kun je bij hem aankloppen voor rijlessen. iQdrive is landelijk actief en heeft dus ook bij jou in de regio voldoende mogelijkheden. Zo kun je bij ons lessen in Westerbork, Emmen en Beilen.

Onze rijinstructeur in Aalden over iQdrive: “We rijden tijdens het lessen verschillende routes, zodat je voorbereid bent op elke verkeerssituatie! Drukke kruispunten, snelwegen, drukke straten, het inparkeren en achteruit inparkeren, de hellingproef en ga zo maar door. Geen zorgen, alles komt op zijn tijd. Aan elk onderdeel besteden we genoeg aandacht, net zo lang totdat je de handeling onder de knie hebt.”

Leerlingen van iQdrive in Aalden raden de rijschool stuk voor stuk aan bij hun leeftijdsgenoten. Quinty uit Aalden: "Als je mij vraagt of ik weet hoe ik ruitenwisservloeistof moet bijvullen? Dat zou ik echt niet weten. Maar... rijden kan ik wel, met dank aan mijn instructeur. In totaal 28 lessen afgenomen en in één keer geslaagd: helemaal blij."

6 keiharde feiten:

  • Gratis proefles. Je bent niet verplicht om bij ons te lessen.
  • Woon je in de uithoek van Aalden, ook dan komt de instructeur jou netjes voor de deur ophalen.
  • Slaag jij niet in één keer? Geen probleem: wij betalen je herexamen.
  • All-inclusive rijlessen van €€39,50 per rijles.
  • Hoog slagingspercentage dankzij unieke, moderne lesmethode.
  • Ons team van rij-instructeurs won in 2018 een award voor veiligste rijschool.


Ben jij onze volgende leerling? Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door. Zodra het formulier binnen is, plannen we je proefles in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles