iQdrive Aalden

iQdrive | Rijschool Aalden

Ben jij een echt racemonster? Of ben je nu al misselijk van de zenuwen? Bij iQdrive is er plek voor ieder type leerling. Schrijf je rechts direct in voor een proefles bij iQdrive Aalden!

Onze instructeurs hebben in 2018 90 jongeren geholpen om hun rijbewijs in Aalden te bemachtigen. Het hoogste slagingspercentage van Aalden ging in 2018 naar iQdrive!

Onze instructeur rijdt in Aalden. Hij is een echte duizendpoot, je vindt hem naast Aalden ook in Zweeloo, Meppen en Wezup. We hebben diverse instructeurs in plaatsen als Westerbork, Emmen en Beilen. Zij geven graag rijles aan jou!

Onze rijinstructeur in Aalden over iQdrive: “Wil je ‘s avonds lessen of juist overdag in Aalden? Door de weeks of juist in het weekend? Alles is mogelijk bij iQdrive in Aalden. Vul gewoon het formuliertje in voor een proefles. Dan kunnen we eens kennismaken met elkaar. Ik heb er zin in!”

Oud-leerlingen zijn laaiend enthousiast over iQdrive in Aalden, daarom raadt bijna 100% van de geslaagden ons aan! Lyanne uit Aalden: “Ik was het openbaar vervoer enorm zat. Eindelijk had ik een goede stok achter de deur om rijlessen te gaan volgen! Ik kwam iQdrive op internet tegen en was direct enthousiast. Nu heb ik mijn papiertje binnen en ben ik nooit meer afhankelijk van de tram en metro. Heerlijk!”

Zes redenen om voor rijschool iQdrive Aalden te kiezen!

  • Een vrijblijvend intakegesprek met onze instructeur.
  • Woon je in Aalden? Dan word je thuis opgehaald.
  • Gezakt voor je praktijkexamen? Geen schrik! iQdrive betaalt je herexamen t.w.v. 235 euro!
  • Nergens is de prijs-kwaliteitverhouding zo goed als bij iQdrive!
  • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
  • De rij-intructeurs van iQdrive zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!


Ben jij onze volgende leerling? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Laat jouw gegevens achter en we plannen deze week nog een proefles in!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

202 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles