iQdrive Zwijndrecht

iQdrive | Rijschool Zwijndrecht

Heb jij wellicht een coureur in je zitten? Schrijf je in bij iQdrive Opleidingen. Wij hebben ook een instructeur in Zwijndrecht.

iQdrive is een landelijke rijschool, maar wist je dat vorig jaar alleen al in Zwijndrecht ongeveer 200 leerlingen hun rijbewijs kregen? Dat vinden wij een fantastische prestatie! 7 op de 10 leerlingen van iQdrive slaagt in één keer. Hiermee hebben wij een hoger slagingspercentage dan veel andere rijscholen in Zwijndrecht en omstreken.

De rijlessen in Zwijndrecht worden verzorgd door onze goed opgeleide instructeur. Woon je nog bij je ouders (of op jezelf) in omliggende plaatsen als Dordrecht, Puttershoek of 's-Gravendeel? Dan komt hij je thuis ophalen! Er zijn ook instructeurs die rijlessen geven in plaatsen als Arent van Lierstraat, Puttershoek en Heerjansdam.

Onze rijinstructeur in Zwijndrecht over iQdrive: "De gemiddelde leerling slaagt binnen 30 lessen. Ik probeer je zoveel mogelijk op de echte situatie voor te bereiden. Zo moet je op het eind bijvoorbeeld zonder navigatie van A naar B rijden. Dat gaat helemaal goedkomen!"

De instructeurs van iQdrive zijn graag geziene gasten in Zwijndrecht. Timo uit Zwijndrecht: "iQdrive heeft mij geholpen om van mijn rijangst af te komen. De instructeur had bergen geduld en was de rust zelve. Heel erg fijn!"

De kwaliteit van iQdrive in Zwijndrecht

  • Gratis proefles. Je bent niet verplicht om bij ons te lessen.
  • Woon je in een straal van 10 kilometer om Zwijndrecht? We halen je thuis op!
  • Niet alles lukt in één keer, dit geldt vaak ook voor afrijden. Gelukkig voor jou betaalt iQdrive jouw herkansing!
  • Nergens in Zwijndrecht betaal je minder voor een rijles.
  • Het is mogelijk om zaterdag te lessen of 's avonds te lessen.
  • Onze rij-instructeurs hebben oog voor de mens achter het stuur.


Sta jij al te popelen om van start te gaan? Laat je gegevens achter. Een medewerker van iQdrive neemt contact met je op om de proefrijles in te plannen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

202 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles