iQdrive Zuidbroek

iQdrive | Rijschool Zuidbroek

Wil jij ook de ultieme vrijheid ervaren? En durf jij het aan om te lessen bij de snelste rijschool bij jou uit de buurt: iQdrive Zuidbroek!?

In Zuidbroek hebben we in 2018 ongeveer 40 jongeren geholpen bij het behalen van het felbegeerde roze pasje. 2018 was net als andere jaren een succesvol jaar voor iQdrive. Met een een aanzienlijk slagingspercentage in Zuidbroek van 70 procent!

Onze instructeur rijdt in Zuidbroek. Overigens lest hij naast Zuidbroek ook in naburige plaatsen als Sappemeer, Spitsbergen en Het Veen. Scheemda, Veendam en Hoogezand zijn drie andere voorbeelden van plaatsen waar iQdrive instructeurs heeft rijden.

Onze rijinstructeur in Zuidbroek over iQdrive: “Je krijgt zoveel verschillende leerlingen in je lesauto. Dat maakt het werken bij iQdrive tof. De ene leerling is daadkrachtig en wil graag snel leren. De andere leerling vindt autorijden nog heel spannend en neemt er liever wat meer tijd voor. Jij wordt gewaardeerd en krijgt daardoor een les op maat!”

Leerlingen van iQdrive in Zuidbroek raden de rijschool stuk voor stuk aan bij hun leeftijdsgenoten. Noor uit Zuidbroek: "Mijn instructeur was naast een hele goede leraar ook mijn maatje geworden. We hebben heel wat afgelachen in de lesauto van iQdrive."

iQdrive, omdat jij het beste verdient!

  • Een gratis proefles, waarbij een inschatting wordt gedaan van het aantal lessen.
  • We halen je netjes thuis op en brengen je weer thuis, zoals het een nette rijschool dat hoort te doen.
  • Faalangst? Nergens voor nodig, iQdrive betaalt jouw herexamens!
  • Betaal niet teveel: slechts €€39,50 per rijles.
  • Mooie nieuwe Volkswagen-lesauto's.
  • De rij-instructeurs van iQdrive zijn stuk voor stuk in het bezit van de juiste certificaten en diploma's. Bij iQdrive is er alleen ruimte voor de beste leraren!


Wil jij lessen in Zuidbroek en omgeving? Vul het formulier in. Zodra het formulier binnen is, plannen we je proefles in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

294 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles