iQdrive Zuidbroek

iQdrive | Rijschool Zuidbroek

Fietsen ook zo zat? 1,2,3, GO! Bij iQdrive Zuidbroek! kun je naast de standaardpaketten ook kiezen voor een spoedopleiding!

We helpen op jaarbasis maar liefst 40 leerlingen bij het veilig en verantwoord leren besturen van een auto. In 2018 slaagde ruim 70% van alle leerlingen van iQdrive. Dit is zeer hoog.

De lessen in Zuidbroek worden verzorgd door een ervaren instructeur. Naast Zuidbroek rijdt hij ook in Sappemeer, Spitsbergen en zelfs in Het Veen. iQdrive is goed vertegenwoordigd in de omgeving van Zuidbroek met andere instructeurs in plaatsen als Scheemda, Veendam en Hoogezand.

Onze rijinstructeur in Zuidbroek over iQdrive: "Kan je echt niet wachten om zelfstandig te rijden? Bij iQdrive kun je met het IQ spoedpakket in 5 dagen je rijbewijs halen. Go, go, go!"

Leerlingen geven iQdrive gemiddeld een 9,1 als cijfer. Onze instructeur in Zuidbroek zit zelfs op een 9,3! Bo uit Zuidbroek: "Onlangs ben ik begonnen als zelfstandig ondernemer, namelijk designer. Ik had nog geen rijbewijs, maar dit bleek noodzakelijk om klanten te bezoeken. Sommige van mijn klanten wonen op plaatsen waar ik moeilijk met het OV kan komen. Via iQdrive ingeschreven voor een spoedopleiding, en na 18 dagen was ik geslaagd bij een instructeur in Zuidbroek."

Ook dit is rijschool iQdrive Zuidbroek:

  • Je krijgt altijd een gratis proefles (of korting op je lespakket).
  • Thuis ophalen en op school weer afzetten (of andersom)? In Zuidbroek geen punt!
  • iQdrive gelooft in haar eigen lesprogramma en in haar leerlingen, daarom betalen wij je herexamens!
  • Slechts €€39,50 p/rijles: de laagste uurprijs in Zuidbroek!
  • Het is mogelijk om zaterdag te lessen of 's avonds te lessen.
  • Onze rij-instructeurs staan voor passie, ervaring en geduld.


Wil jij lessen in Zuidbroek en omgeving? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Vul het formulier in en je kunt een belletje van één van onze instructeurs verwachten.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

233 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles