iQdrive Zuidbroek

Rijschool Zuidbroek | iQdrive

Wil jij gegarandeerd de allerbeste autorijschool van Nederland? iQdrive is actief in Zuidbroek.

Ieder jaar slagen ongeveer 40 leerlingen in Zuidbroek. Meer dan 70% van onze studenten slaagt in één keer. Dat is hoger dan het landelijk gemiddelde van 52,5%.

De lessen in Zuidbroek worden verzorgd door een ervaren instructeur. Hij rijdt overigens ook in Sappemeer, Spitsbergen en Het Veen. Wil je rijlessen volgen in Scheemda, Veendam of Hoogezand, dan kan dat uiteraard ook!

Onze rijinstructeur in Zuidbroek over iQdrive: "Iedere automobilist herinnert zich nog die ene dag dat hij voor zijn rijbewijs. Het is een onuitwisbare herinnering. Ook ik weet nog precies wat voor weer het was en wat voor trui ik droeg. Ik vind het fantastisch dat ik op de eerste rij zit wanneer een kandidaat slaagt. Super om te zien!"

iQdrive in Zuidbroek heeft één van de populairste instructeurs van alle 250 locaties. Jildau uit Zuidbroek: “Wil je gezellige en goede lessen, dan is het rijden met de iQdrive-instructeur uit Zuidbroek een aanrader. Hij maakte altijd grapjes tussendoor, waardoor het lessen voor mij heel relaxt was. Als er een keer iets niet lukte, konden we er samen om lachen."

Ben jij de volgende coureur in spé?

  • Gratis proefles t.w.v. €€39 (100% vrijblijvend)!
  • Woon je in de uithoek van Zuidbroek, ook dan komt de instructeur jou netjes voor de deur ophalen.
  • Je rijbewijs niet in één keer weten te bemachtigen? No stress, wij betalen je herexamen. Echt waar!
  • Bij iQdrive betaal je €39,50 voor een rijles van 50 minuten. Dat is de laagste uurprijs in jouw regio!
  • Begin deze week nog met rijlessen.
  • Onze rij-instructeurs luisteren naar jouw wensen en denken mee.


Klaar om binnen no time je roze papiertje op zak te hebben? Stuur ons jouw gegevens. Zodra je het formulier hebt voltooid gaan wij direct voor je aan de slag!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

299 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles