iQdrive Yerseke

iQdrive | Rijschool Yerseke

Wil je graag zo snel mogelijk je autorijbewijs halen? iQdrive is actief in Yerseke.

2018 was iQdrive goed voor 60 extra weggebruikers! Meer dan 70% van onze studenten slaagt in één keer. Dat is hoger dan het landelijk gemiddelde van 52,5%.

Mogelijk zie je de leswagen van onze instructeur regelmatig voorbij komen in Yerseke. Ook wanneer je in Schore, Wemeldinge of Vlake woont, komt hij je thuis ophalen. Kapelle, Stavenisse en Goes zijn drie andere voorbeelden van plaatsen waar iQdrive instructeurs heeft rijden.

Onze rijinstructeur in Yerseke over iQdrive: "Een eerste stap maken om je rijbewijs te halen. Daar is lef voor nodig. Ik zou het super vinden als ik jou mag helpen met het behalen van het roze pasje."

Oud-leerlingen zijn zó positief over iQdrive Yerseke dat ze iQdrive massaal aanbevelen aan hun vrienden. Noortje uit Yerseke: "In 2018 ging ik op zomervakantie naar Italië, waar ik een leuke Duitse meid ontmoette. We hebben nu nog steeds een relatie. Ze woont net over de grens van Nederland, dus nu ik mijn rijbewijs heb gehaald bij iQdrive, kan ik haar gemakkelijk opzoeken. In een half jaar tijd dat ik mijn rijbewijs heb, heb ik al meer dan 13.000 kilometer afgelegd! "

Nog steeds niet overtuigd?

  • Kies voor een gratis proefles of korting op je lespakket!
  • Lessen direct na school? No problem, dan halen we je daar op!
  • iQdrive gelooft in haar eigen lesprogramma en in haar leerlingen, daarom betalen wij je herexamens!
  • Wees geen dief van je eigen portemonnee. Kies voor iQdrive en betaal slechts €39,50 per rijles!
  • Jij bepaalt wanneer je wil lessen: wij kunnen 24/7!
  • Onze rij-intructeurs staan garant voor een persoonlijke aanpak!


Wil jij graag rijles krijgen van een rijinstructeur in Yerseke en omgeving? Laat wat van je horen! Zodra je het formulier hebt voltooid gaan wij direct voor je aan de slag!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles