iQdrive Yerseke

iQdrive | Rijschool Yerseke

De falende dienstregeling van NS ook zo zat? Kies voor iQdrive in Yerseke, waar je ook een spoedopleiding van vijf, acht, elf of veertien dagen kunt volgen.

We zijn blij met het feit dat in 2018 maar liefst 60 leerlingen in één keer slaagden voor hun rijbewijs in Yerseke. In 2018 slaagde ruim 70% van alle leerlingen van iQdrive. Dit is zeer hoog.

De rij-instructeur in Yerseke stoomt jou in een mum van tijd klaar. Hij rijdt in een straal van 10 km om Yerseke, dus ook in plaatsen als Schore, Wemeldinge of Vlake. Zit jouw keuze er niet tussen? iQdrive rijdt ook in Kapelle, Stavenisse of Goes.

Onze rijinstructeur in Yerseke over iQdrive: “De laatste jaren werk ik als rij-instructeur bij iQdrive. Dit doe ik met ontzettend veel plezier. Doordat ons slagingspercentage zo hoog is, heb ik regelmatig nieuwe leerlingen in de auto zitten. Misschien ben jij wel mijn volgende leerling. Ik ga er dan alles aan doen om jou zo snel mogelijk te laten slagen!”

Oud-leerlingen zijn zó positief over iQdrive Yerseke dat ze iQdrive massaal aanbevelen aan hun vrienden. Lisanne uit Yerseke: “Al van jongs af aan wist ik dat ik direct mijn rijbewijs wilde halen als dat kon. In de maanden voorafgaand aan mijn verjaardag heb ik tientallen websites bezocht van rijscholen. Bij iQdrive kreeg ik het beste gevoel en dat bleek terecht te zijn. Ik heb een geweldige periode had én in één keer mijn rijbewijs gehaald.”

Durf jij te kiezen voor een kampioen?

  • Maak kennis met iQdrive en plan een proefrit!
  • Lessen direct na school? No problem, dan halen we je daar op!
  • Niet alles lukt in één keer, dit geldt vaak ook voor afrijden. Gelukkig voor jou betaalt iQdrive jouw herkansing!
  • De laagste prijs per rijles in Yerseke.
  • iQdrive doet er alles aan om jou zo snel mogelijk te voorzien van je roze papiertje!
  • Ons team van rij-instructeurs won in 2018 een award voor veiligste rijschool.


Kunnen wij al een plekje in de agenda van de instructeur in Yerseke voor jou reserveren? Hiernaast of hieronder vind je ons proeflesformulier. Een instructeur zal contact met je opnemen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles