iQdrive Wolvega

Rijschool Wolvega | iQdrive

Wil je de eerste stap zetten om te beginnen met autorijden? Schrijf je in bij de nummer 1 rijschool van Wolvega: rijschool iQdrive.

2018 behaalden 60 coureurs in spé dat felbegeerde roze papiertje! Dankzij de jarenlange ervaring van de instructeurs kan iQdrive met trots vertellen dat het een slagingspercentage heeft van 70%. Dit betekent dat 7 op de 10 leerlingen in één keer slaagt!

Onze rijinstructeur in Wolvega heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Woon je nog bij je ouders (of op jezelf) in omliggende plaatsen als Sonnega, Oldeholtpade of Nijelamer? Dan komt hij je thuis ophalen! Wist je trouwens dat iQdrive in de omgeving van Wolvega meer rijinstructeurs heeft rijden, zoals in Noordwolde, Steenwijk en Heerenveen.

Onze rijinstructeur in Wolvega over iQdrive: "Iedereen herinnert zich de eerste rijles nog, zelfs al ben je 70 jaar oud! Aan mij de taak om jou op je gemak te laten voelen. iQdrive bestaat nu een paar jaar en ik rij sinds één jaar in Wolvega. Ik heb de kring van leerlingen in korte tijd flink zien groeien en dat komt voornamelijk door de positieve mond-tot-mondreclame. Oud-leerlingen, ontzettend bedankt voor jullie lieve woorden!"

De instructeur krijgt lovende recensies van zijn oud-leerlingen. Lise uit Wolvega: "Wanneer je in het bezit bent van je rijbewijs gaat er een hele nieuwe wereld voor je open. De vrijheid is zo verademend!"

Laat je verrassen door onze uitstekende rijlessen

  • Intakegesprek (proefles & advies) is vrijblijvend en gratis.
  • We halen je op en zetten je af waar jij dat wilt.
  • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. iQdrive hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
  • Lessen voor €€39,50 per rijles. Slim bezig!
  • Jij bepaalt wanneer je wil lessen: wij kunnen 24/7!
  • De rij-instructeurs van iQdrive zijn stuk voor stuk in het bezit van de juiste certificaten en diploma's. Bij iQdrive is er alleen ruimte voor de beste leraren!


Stap jij binnenkort naast onze instructeur achter het stuur? Stuur ons jouw gegevens. Zodra het formulier binnen is, plannen we je proefles in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles