iQdrive Wijk Bij Duurstede

Rijschool Wijk Bij Duurstede | iQdrive

Wil jij deze zomer zonder je ouders naar Zuid-Frankrijk rijden? Dan heb je uiteraard een rijbewijs nodig. iQdrive is actief in Wijk Bij Duurstede.

Onze goed opgeleide instructeurs zorgden er in Wijk Bij Duurstede in 2018 voor dat 130 leerlingen voortaan zelfstandig de weg op mogen. Dankzij de jarenlange ervaring van de instructeurs kan iQdrive met trots vertellen dat het een slagingspercentage heeft van 70%. Dit betekent dat 7 op de 10 leerlingen in één keer slaagt!

Onze instructeur biedt rijlessen aan in Wijk Bij Duurstede tegen een scherp tarief. Hij rijdt in een straal van tien kilometer om Wijk Bij Duurstede, dus ook in plaatsen als Rijswijk, Maurik of Cothen. In Doorn, Culemborg en Tiel rijden collega's.

Onze rijinstructeur in Wijk Bij Duurstede over iQdrive: "Ik wil graag dat leerlingen zo snel mogelijk slagen, maar uiteraard niet te snel. Je hebt tijd nodig om te wennen aan de auto, aan de diverse omstandigheden op de weg et cetera. Daar neem ik graag de tijd voor, want daar lever ik de beste leerlingen mee af!"

Leerlingen van iQdrive in Wijk Bij Duurstede raden de rijschool stuk voor stuk aan bij hun leeftijdsgenoten. Colin uit Wijk Bij Duurstede: "Niet alleen ik, maar ook mijn ouders waren erg tevreden met iQdrive! Zij hadden rechtstreeks contact met mijn instructeur!"

6 keiharde feiten:

  • Proefles is helemaal vrijblijvend en gratis.
  • Wij zijn echte gentlemen. We zetten je na iedere rijles weer netjes thuis af.
  • Geen onverwachte kosten: wij betalen jouw herexamen!
  • iQdrive rekent (slechts) een tarief van €39,50 per les. Tijdens de proefrit stel jij samen je instructeur zelf je pakket samen.
  • Hoog slagingspercentage dankzij unieke, moderne lesmethode.
  • Onze rij-instructeurs hebben oog voor de mens achter het stuur.


Kunnen wij al een plekje in de agenda van de instructeur in Wijk Bij Duurstede voor jou reserveren? Hiernaast of hieronder vind je ons proeflesformulier. Je wordt vervolgens telefonisch of per mail benaderd door een medewerker van iQdrive voor de eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles