iQdrive Wijk Bij Duurstede

iQdrive | Rijschool Wijk Bij Duurstede

Ben je 16,5 jaar oud en op zoek naar een goede autorijschool bij jou in de buurt? Maak een rijdende start bij iQdrive Wijk Bij Duurstede!

2018 liet iQdrive zo'n 130 jongeren met een goed gevoel zelfstandig in de auto stappen. Het slagingspercentage van iQdrive ligt bijna 20% hoger dan het landelijk gemiddelde slagingspercentage van 52,5%.

We zijn blij dat een ervaren rij-instructeur veel van onze rijlessen in Wijk Bij Duurstede verzorgt. Hij rijdt overigens ook in Rijswijk, Maurik en Cothen. Wist je trouwens dat iQdrive in de omgeving van Wijk Bij Duurstede meer rijinstructeurs heeft rijden, zoals in Doorn, Culemborg en Tiel.

Onze rijinstructeur in Wijk Bij Duurstede over iQdrive: "Onlangs is mijn honderdste kandidaat uit Wijk Bij Duurstede geslaagd voor zijn rijbewijs. Ja, ik houd dit aantal bij, haha. Dat geeft een kick. Iedere dag sta ik vrolijk op, wetende dat ik meer mensen ga helpen om hun rijbewijs te halen."

iQdrive in Wijk Bij Duurstede heeft één van de populairste instructeurs van alle 250 locaties. Rosalie uit Wijk Bij Duurstede: "Ik was best wel gespannen voor de proefles, maar mijn instructeur zorgde ervoor dat ik me direct op mijn gemak voelde. Na 24 lessen slaagde ik in

Zes redenen om voor rijschool iQdrive Wijk Bij Duurstede te kiezen!

  • Zet de eerste stap naar je rijbewijs met een (gratis) proefles!
  • Wij zijn echte gentlemen. We zetten je na iedere rijles weer netjes thuis af.
  • Roze papiertje niet in één keer in de pocket? Geen paniek, iQdrive betaalt jouw herexamen!
  • Wees geen dief van je eigen portemonnee. Kies voor iQdrive en betaal slechts €39,50 per rijles!
  • Start direct met lessen in Wijk Bij Duurstede. Je hoeft niet te wachten.
  • De rij-instructeurs van iQdrive kiezen voor een persoonlijke aanpak en weten ieder type leerling binnen mum van tijd klaar te stomen voor hun rijbevoegdheid!


Sta jij al te popelen om van start te gaan? Neem contact op met één van onze instructeurs. Je wordt vervolgens telefonisch of per mail benaderd door een medewerker van iQdrive voor de eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles