iQdrive Westerbork

iQdrive | Rijschool Westerbork

Wil je graag zo snel mogelijk je autorijbewijs halen? Zoek niet verder! Kies voor iQdrive Westerbork!, de rijschool met de meeste ervaring van Nederland!

De bekwame instructeurs van iQdrive hebben 2018 30 automobilisten voorzien van hun rijbevoegdheid! iQdrive is snel gegroeid in Westerbork, mede dankzij het hoge slagingspercentage van ruim 70% (eerste keer).

We zijn trots op de jarenlange ervaring van onze rij-instructeur in Westerbork. Naast Westerbork rijdt hij ook in Eursinge, Orvelte en zelfs in Zuidveld. iQdrive is trouwens goed vertegenwoordigd in de regio en heeft instructeurs rijden in Beilen, Hijken en Aalden.

Onze rijinstructeur in Westerbork over iQdrive: "Wat ik zo mooi vind aan het beroep van rij-instructeur is dat ik veel in contact kom met jonge mensen. Iedereen is anders en dat zorgt voor afwisselende gesprekken. Voor mij geen saaie kantoorbaan, ik ga graag de weg op met mijn iQdrive-auto. Ik hoop dit vak nog vele jaren uit te mogen oefenen."

Leerlingen geven iQdrive gemiddeld een 9,1 als cijfer. Onze instructeur in Westerbork zit zelfs op een 9,3! Rosalie uit Westerbork: “Ik zag heel erg tegen het praktijk examen op. Daardoor heb ik de dag voor het officiële examen nog een keer goed geoefend met mijn rij-instructeur. We deden net alsof het de echte examendag was. Door de goede begeleiding ben ik de dag erna geslaagd!"

Weet jij waarom je moet kiezen voor iQdrive?

  • Een gratis proefles in Westerbork van circa één uur.
  • Onze rijinstructeur uit Westerbork haalt je bij iedere les op.
  • Soms zit het afrijden tegen... iQdrive weet dat en gelooft in jou. Daarom betaalt de rijschool jouw herkansing!
  • Laat je niet afzetten! Kies voor iQdrive, wij hanteren de eerlijke prijs van €39,50.
  • Mooie nieuwe Volkswagen-lesauto's.
  • Onze rij-instructeurs staan voor hun leerlingen klaar, dag en nacht, letterlijk!


Wil jij lessen in Westerbork en omgeving? Laat je gegevens achter. Zodra het formulier binnen is, plannen we je proefles in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles