iQdrive Westerbork

Rijschool Westerbork | iQdrive

Wil je binnenkort zelf naar school rijden? Bij iQdrive in Westerbork ben je aan het juiste adres.

Vorig jaar slaagden 30 leerlingen in Westerbork in één keer voor hun CBR-praktijkexamen. In 2018 slaagde ruim 70% van alle leerlingen van iQdrive. Dit is zeer hoog.

Onze instructeur in Westerbork helpt jou het beste uit jezelf te halen! Woon je in Eursinge, Orvelte of Zuidveld? Ook dan kun je bij hem aankloppen voor rijlessen. iQdrive is goed vertegenwoordigd in de omgeving van Westerbork met andere instructeurs in plaatsen als Beilen, Hijken en Aalden.

Onze rijinstructeur in Westerbork over iQdrive: "Rijden is mijn lust en mijn leven. Vandaar dat dit mijn droombaan is. Ik zou zeggen: vraag een proefles aan en ik kom je een keer thuis ophalen voor een rondje. Dan kun je met mij kennis maken en doe ik een inschatting voor het aantal lessen."

Oud-leerlingen van de instructeur zijn enthousiast over hun tijd bij iQdrive in Westerbork. Jens uit Westerbork: “In [jaar] werd ik 18 jaar! Op mijn verjaardag had mijn moeder als verrassing een proefrijles gepland. Opeens stond een instructeur van iQdrive voor de deur. Ik heb hele leuke lessen gevolgd en slaagde snel voor mijn praktijkexamen. Een aanrader!”

Nog steeds niet overtuigd?

  • Zet de eerste stap naar je rijbewijs met een (gratis) proefles!
  • Thuis ophalen en op school weer afzetten (of andersom)? In Westerbork geen punt!
  • Niet in één keer je roze pasje behaald? Geen punt: wij betalen je herexamen.
  • iQdrive rekent door heel Nederland hetzelfde uurtarief van €39,50.
  • Jij bepaalt wanneer je wil lessen: wij kunnen 24/7!
  • Onze rij-instructeurs zijn oplossingsgericht en weten je in iedere situatie op je gemak te stellen!


Stap jij binnenkort naast onze instructeur achter het stuur? Laat wat van je horen! Wij mailen of bellen je om een afspraak te maken.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles