iQdrive | Rijschool Veldhoven

Schakelen, remmen, gas geven, sturen, invoegen en inparkeren: wil jij al deze vaardigheden beheersen? Wij van iQdrive Veldhoven helpen je graag zo snel mogelijk op weg!

Met dank aan de excellente instructeurs van iQdrive en de leergierige pupillen verkregen in 2018 zo'n 40 jongeren hun rijbewijs! iQdrive is snel gegroeid in Veldhoven, mede dankzij het hoge slagingspercentage van ruim 70% (eerste keer).

We zijn trots op de jarenlange ervaring van onze rij-instructeur in Veldhoven. Hij rijdt overigens niet alleen in Veldhoven, maar ook in Eindhoven, Eersel en Hapert. In omliggende plaatsen zoals Eindhoven, Valkenswaard en Veghel hebben wij diverse goed opgeleide instructeurs die de rijlessen namens iQdrive verzorgen.

Onze rijinstructeur in Veldhoven over iQdrive: "De gemiddelde leerling slaagt binnen 30 lessen. Ik probeer je zoveel mogelijk op de echte situatie voor te bereiden. Zo moet je op het eind bijvoorbeeld zonder navigatie van A naar B rijden. Dat gaat helemaal goedkomen!"

Op schoolpleinen en op werkplaatsen wordt er regelmatig over iQdrive gesproken. Over onze rij-instructeur in Veldhoven zijn velen te spreken. Alyssa uit Veldhoven: "Ik heb best veel last van faalangst. Soms overzie ik de situatie niet. Mijn instructeur heeft mij uitstekend geholpen en gaf me tips om mijn angsten te overwinnen. Ik slaagde in slechts

Wij zijn de beste rijschool in Veldhoven

  • Proef van iQdrive met een gratis en geheel vrijblijvende proefles!
  • Lessen direct na school? No problem, dan halen we je daar op!
  • iQdrive gelooft in haar eigen lesprogramma en in haar leerlingen, daarom betalen wij je herexamens!
  • Laat je niet afzetten! Kies voor iQdrive, wij hanteren de eerlijke prijs van €39,50.
  • Jij bepaalt waar, wanneer en hoevaak je wilt lessen. Take control!
  • Onze rij-instructeurs zijn toppers. Slechts één op de tien instructeurs mag bij iQdrive werken.


Klaar om binnen no time je roze papiertje op zak te hebben? Hiernaast of hieronder vind je ons proeflesformulier. We benaderen jou en kiezen een geschikte datum voor je eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles