iQdrive | Rijschool Veldhoven

Schakelen, remmen, gas geven, sturen, invoegen en inparkeren: wil jij al deze vaardigheden beheersen? Sla je slag bij iQdrive in Veldhoven, waar je deze week nog kunt beginnen!

Onze goed opgeleide instructeurs zorgden er in Veldhoven in 2018 voor dat 40 leerlingen voortaan zelfstandig de weg op mogen. Het slagingspercentage van iQdrive ligt bijna 20% hoger dan het landelijk gemiddelde slagingspercentage van 52,5%.

Onze instructeur rijdt in Veldhoven. Hij rijdt in een straal van 10 km om Veldhoven, dus ook in plaatsen als Eindhoven, Eersel of Hapert. iQdrive is trouwens goed vertegenwoordigd in de regio en heeft instructeurs rijden in Eindhoven, Valkenswaard en Veghel.

Onze rijinstructeur in Veldhoven over iQdrive: "Ik werk sinds 2010 bij iQdrive, daarvoor had ik een eigen rijschool. Ik merk dat het goed is om in een groot team te werken, omdat je zo veel van elkaar kunt leren."

Oud-leerlingen zijn positief over iQdrive en ook over onze rijinstructeur in Veldhoven. Isa uit Veldhoven: “Mijn vriendin was altijd de BOB, nadat we op een feestje waren geweest. Daardoor kon ik altijd vrij mijn eigen gang gaan! Ze wilde graag ook eens een avondje kunnen doorzakken en gaf me als verrassing een proefrijles. Ik was blij verrast toen mijn instructeur opeens voor de deur stond! Nu ik mijn rijbewijs heb, is zij de ene keer de BOB en ik de andere keer.”

Kies voor kwaliteit, kies voor iQdrive!

  • Maak kennis met iQdrive en plan een proefrit!
  • Je wordt thuis opgehaald in Veldhoven!
  • Niet in één keer je roze pasje behaald? Geen punt: wij betalen je herexamen.
  • All-inclusive rijlessen van €€39,50 per rijles.
  • Jij bepaalt wanneer je wil lessen: wij kunnen 24/7!
  • Onze rij-intructeurs worden geselecteerd op persoonlijkheid en ervaring!


Ben jij de volgende Max Verstappen? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. We prikken dan - samen met jou - een datum voor een vrijblijvende proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

202 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles