iQdrive Veere

Rijschool Veere | iQdrive

Wil jij straks in je eigen auto van Veere naar Arnemuiden of Zanddijk cruisen? Schrijf je rechts direct in voor een proefles bij iQdrive Veere!

Onze instructeurs hebben in 2018 140 jongeren geholpen om hun rijbewijs in Veere te bemachtigen. 7 op de 10 leerlingen van iQdrive slaagt in één keer. Hiermee hebben wij een hoger slagingspercentage dan veel andere rijscholen in Veere en omstreken.

De lessen in Veere worden verzorgd door een ervaren instructeur. De instructeur rijdt in de hele regio, ook in Zanddijk, Grapinge en Kleverskerke. In omliggende plaatsen zoals Arnemuiden, Middelburg en Oost-Souburg hebben wij diverse goed opgeleide instructeurs die de rijlessen namens iQdrive verzorgen.

Onze rijinstructeur in Veere over iQdrive: “Benieuwd in hoeveel lessen jij je rijbewijs kunt behalen? Tijdens de eerste les - de proefles - kijken we samen hoe goed het al gaat. Hebben we een klik? (wat ik natuurlijk wel verwacht :-)) Dan spreken we de hoeveelheid lessen af voor je lespakket. Heb je nog andere vragen? Ik beantwoord ze allemaal!”

Leerlingen uit Veere spreken vol lof over hun instructeur! Hij is daarom met recht één van de meest geliefde instructeurs van iQdrive. Redmer uit Veere: "Onlangs ben ik begonnen als zelfstandig ondernemer, namelijk designer. Ik had nog geen rijbewijs, maar dit bleek noodzakelijk om klanten te bezoeken. Sommige van mijn klanten wonen op plaatsen waar ik moeilijk met het OV kan komen. Via iQdrive ingeschreven voor een spoedopleiding, en na 18 dagen was ik geslaagd bij een instructeur in Veere."

Ga jij voor goud?

  • Intakegesprek (proefles & advies) is vrijblijvend en gratis.
  • Wij halen je thuis in Veere op (en brengen je thuis).
  • Niet in één keer je roze pasje behaald? Geen punt: wij betalen je herexamen.
  • Bij iQdrive betaal je €39,50 voor een rijles van 50 minuten. Dat is de laagste uurprijs in jouw regio!
  • Goed slagingspercentage & gespreid betalen mogelijk.
  • Onze rij-instructeurs zijn pro-actief en zorgen ervoor dat jij snel jouw rijbewijs haalt.


Wil jij graag rijles krijgen van een rijinstructeur in Veere en omgeving? Neem contact op met één van onze instructeurs. Je wordt vervolgens telefonisch of per mail benaderd door een medewerker van iQdrive voor de eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles