iQdrive Strijen

iQdrive | Rijschool Strijen

Ben jij een echt racemonster? Of ben je nu al misselijk van de zenuwen? Bij iQdrive is er plek voor ieder type leerling. In Strijen is iQdrive natuurlijk van de partij!

De bekwame instructeurs van iQdrive hebben 2018 80 automobilisten voorzien van hun rijbevoegdheid! Dankzij deze fantastische leerlingen haalden we vorig jaar een hoog slagingspercentage in Strijen en omgeving.

Een van de iQdrive-instructeurs is actief in Strijen. Hij doet tevens nabije dorpen en steden aan, zoals De Klem, Mookhoek en Maasdam. Wist je trouwens dat iQdrive in de omgeving van Strijen meer rijinstructeurs heeft rijden, zoals in Arent van Lierstraat, Puttershoek en Numansdorp.

Onze rijinstructeur in Strijen over iQdrive: “Wil jij starten met je lessen? Dan zie ik ernaar uit om je te ontmoeten! Ik breng je graag alle kneepjes van het ‘vak’ bij. Wanneer je het fijn vind dat ik bij je rijexamen meega is dat zelf een mogelijkheid.”

De instructeurs van iQdrive zijn graag geziene gasten in Strijen. Hendrik uit Strijen: "Ik kon op mijn 16,5 jaar oud al beginnen met lessen. Op mijn achttiende verjaardag kon ik daardoor direct zelfstandig naar school crossen, terwijl als mijn vrienden nog moesten beginnen met lessen."

Dit zijn de meest gehoorde redenen waarom leerlingen voor ons kiezen:

  • Proefles is helemaal vrijblijvend en gratis.
  • Woon je in een straal van 10 kilometer om Strijen? We halen je thuis op!
  • Soms zit het afrijden tegen... iQdrive weet dat en gelooft in jou. Daarom betaalt de rijschool jouw herkansing!
  • De laagste prijs per rijles in Strijen.
  • iQdrive doet er alles aan om jou zo snel mogelijk te voorzien van je roze papiertje!
  • De rij-instructeurs van iQdrive zijn stuk voor stuk in het bezit van de juiste certificaten en diploma's. Bij iQdrive is er alleen ruimte voor de beste leraren!


Zet jij jouw rijbewijs in de vijfde versnelling? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Kun je alleen op zaterdag? Geen probleem dat plannen we de proefles voor jou op die dag in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles