iQdrive Scheemda

iQdrive | Rijschool Scheemda

Wil je graag zo snel mogelijk je autorijbewijs halen? Zoek niet verder! Kies voor iQdrive Scheemda!, de rijschool met de meeste ervaring van Nederland!

2018 liet iQdrive zo'n 20 jongeren met een goed gevoel zelfstandig in de auto stappen. 7 op de 10 leerlingen van iQdrive slaagt in één keer. Hiermee hebben wij een hoger slagingspercentage dan veel andere rijscholen in Scheemda en omstreken.

iQdrive Scheemda geeft rijles op maat met voor ieder type leerling wat wils! Hij rijdt in een straal van 10 km om Scheemda, dus ook in plaatsen als Winschoten, Midwolda of Nieuw Scheemda. iQdrive is trouwens goed vertegenwoordigd in de regio en heeft instructeurs rijden in Winschoten, Zuidbroek en Oude Pekela.

Onze rijinstructeur in Scheemda over iQdrive: "Mijn missie is om leerlingen snel te laten slagen in zo min mogelijk lessen. 17 en 18-jarigen kunnen hun geld beter sparen voor een studie, dan om het uit te geven aan een te dure rijschool."

iQdrive is trots op het feit dat de instructeur in Scheemda zoveel leerlingen succesvol aan hun rijbewijs helpt. Yusuf uit Scheemda: "Ik belde iQdrive op, omdat ik binnen een week wilde slagen. Dit bleek - op zo'n korte termijn - niet mogelijk, omdat er ook een CBR-examen aangevraagd moest worden. Uiteindelijk twee weken later begonnen, maar wel in vijf dagen geslaagd. In totaal reed ik zes uur per dag en dat vijf dagen lang. Ik slaagde in één keer, maar was dat weekend wel helemaal versleten. Toch raad ik het iedereen aan om het zo te doen!"

Wij zijn de beste rijschool in Scheemda

  • Een vrijblijvende proefles, waar je de basisprincipelen van het rijden leert.
  • We halen je op en zetten je af waar jij dat wilt.
  • Niet alles lukt in één keer, dit geldt vaak ook voor afrijden. Gelukkig voor jou betaalt iQdrive jouw herkansing!
  • All-inclusive rijlessen van €€39,50 per rijles.
  • Geen wachttijd, je kunt direct beginnen in Scheemda.
  • Onze rij-instructeurs zijn toppers. Slechts één op de tien instructeurs mag bij iQdrive werken.


Wil je dat een rijinstructeur van iQdrive jou helpt om je rijbewijs te halen in Scheemda? Vul het formulier in. We benaderen jou en kiezen een geschikte datum voor je eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles