iQdrive Schagen

iQdrive | Rijschool Schagen

Wil jij straks de Bob zijn als jij en je vrienden gaan stappen? Wacht niet langer en schrijf je in bij autorijschool iQdrive in Schagen!

Jaarlijk is iQdrive in jouw regio verantwoordelijk voor zo'n 70 rijbewijzen. iQdrive is beroemd en berucht om het extreem slagingspercentage van 70%. Dat is bijna 20% hoger dan het landelijk gemiddelde!

De kans is groot dat je een iQdrive-lesauto tegenkomt in Schagen, want wij hebben daar een eigen instructeur. Hij is een echte duizendpoot, je vindt hem naast Schagen ook in Haringhuizen, Groenveld en Barsingerhorn. In omliggende plaatsen zoals Heerhugowaard, Alkmaar en Den Helder hebben wij diverse goed opgeleide instructeurs die de rijlessen namens iQdrive verzorgen.

Onze rijinstructeur in Schagen over iQdrive: “Wil jij starten met je lessen? Dan zie ik ernaar uit om je te ontmoeten! Ik breng je graag alle kneepjes van het ‘vak’ bij. Wanneer je het fijn vind dat ik bij je rijexamen meega is dat zelf een mogelijkheid.”

Oud-leerlingen verspreiden in Schagen en omgeving het goede woord over hun tijd met de instructeur. Ashley uit Schagen: "Onlangs ben ik begonnen als zelfstandig ondernemer, namelijk designer. Ik had nog geen rijbewijs, maar dit bleek noodzakelijk om klanten te bezoeken. Sommige van mijn klanten wonen op plaatsen waar ik moeilijk met het OV kan komen. Via iQdrive ingeschreven voor een spoedopleiding, en na 18 dagen was ik geslaagd bij een instructeur in Schagen."

iQdrive, omdat jij het beste verdient!

  • Een gratis proefles in Schagen van circa één uur.
  • Je wordt thuis opgehaald in Schagen!
  • Niet geslaagd is niet getreurd, iQdrive betaalt je herexamen!
  • Wees geen dief van je eigen portemonnee. Kies voor iQdrive en betaal slechts €39,50 per rijles!
  • Jij bepaalt waar, wanneer en hoevaak je wilt lessen. Take control!
  • Onze rij-instructeurs zijn toppers. Slechts één op de tien instructeurs mag bij iQdrive werken.


Klaar om binnen no time je roze papiertje op zak te hebben? Laat je gegevens achter. Een medewerker van iQdrive neemt contact met je op om de proefrijles in te plannen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

299 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles