iQdrive Roggel

iQdrive | Rijschool Roggel

Bij onze rijschool halen leerlingen over het algemeen binnen enkele maanden hun rijbewijs. Schrijf je vandaag nog in voor een proefrijles bij iQdrive Roggel!

Jaarlijk is iQdrive in jouw regio verantwoordelijk voor zo'n 50 rijbewijzen. Dankzij de jarenlange ervaring van de instructeurs kan iQdrive met trots vertellen dat het een slagingspercentage heeft van 70%. Dit betekent dat 7 op de 10 leerlingen in één keer slaagt!

iQdrive Roggel selecteert alleen de beste instructeurs, zodat we jou kunnen verzekeren van optimale begeleiding. Hij rijdt in een straal van tien kilometer om Roggel, dus ook in plaatsen als Heythuysen, Leveroy of Nunhem. Zit jouw keuze er niet tussen? iQdrive rijdt ook in Heythuysen, Haelen of Horn.

Onze rijinstructeur in Roggel over iQdrive: "Iedere automobilist herinnert zich nog die ene dag dat hij voor zijn rijbewijs. Het is een onuitwisbare herinnering. Ook ik weet nog precies wat voor weer het was en wat voor trui ik droeg. Ik vind het fantastisch dat ik op de eerste rij zit wanneer een kandidaat slaagt. Super om te zien!"

De instructeurs van iQdrive zijn graag geziene gasten in Roggel. Tren uit Heythuysen (bij Roggel): "In 2018 werd ik 16 jaar. Helaas moest ik nog een half jaar wachten voordat ik bij iQdrive kon lessen, want dat mag pas vanaf 16,5 jaar. Dit ging allemaal heel erg vlot en makkelijk. Ik heb mijn instructeur nauwelijks leren kennen, omdat ik na tien lessen al slaagde."

Weet jij waarom je moet kiezen voor iQdrive?

  • Een vrijblijvend intakegesprek met onze instructeur.
  • Woon je in een straal van 10 kilometer om Roggel? We halen je thuis op!
  • Roze papiertje niet in één keer in de pocket? Geen paniek, iQdrive betaalt jouw herexamen!
  • Het laagste uurtarief van Roggel!
  • Geen wachttijd, je kunt direct beginnen in Roggel.
  • Onze rij-instructeurs stellen jou op je gemak, want wie relaxt achter het stuur zit, haalt sneller zijn of haar rijbewijs.


Heb jij er net zoveel zin in als wij?! Stuur ons jouw gegevens. Wij mailen of bellen je om een afspraak te maken.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles