iQdrive Roggel

iQdrive | Rijschool Roggel

In de zesde versnelling van een proefles naar je rijbewijs? Zoek niet verder! Kies voor iQdrive Roggel!, de rijschool met de meeste ervaring van Nederland!

Roggel en omstreken heeft er in 2018 zo'n 50 nieuwe bestuurders bijgekregen op de weg dankzij de uitstekende rijlessen van iQdrive. Durf jij je te voegen bij de creme de la creme van de rijscholen? iQdrive steekt boven het landelijk slagingspercentage uit met een percentage van 70%.

Onze instructeur in Roggel helpt jou het beste uit jezelf te halen! Ook wanneer je in Heythuysen, Leveroy of Nunhem woont, komt hij je thuis ophalen. In Heythuysen, Haelen en Horn rijden collega's.

Onze rijinstructeur in Roggel over iQdrive: "In de vijf jaar die ik bij iQdrive werk, heb ik al honderden leerlingen zien slagen. Iedere keer geeft het een kick wanneer een leerling met een grote glimlach terugkomt van zijn of haar praktijkexamen."

Onze iQdrive-instructeur in Roggel is erg geliefd onder onze leerlingen. Dat komt uiteraard door het hoge slagingspercentage van deze topper! Twan uit Roggel: "Bij iQdrive zijn geen wachttijden, waardoor ik direct aan de slag kon. Ideaal!"

Ben jij de volgende coureur in spé?

  • Gratis proefles. Je bent niet verplicht om bij ons te lessen.
  • Lessen direct na school? No problem, dan halen we je daar op!
  • Niet alles lukt in één keer, dit geldt vaak ook voor afrijden. Gelukkig voor jou betaalt iQdrive jouw herkansing!
  • Bij iQdrive betaal je €39,50 voor een rijles van 50 minuten. Dat is de laagste uurprijs in jouw regio!
  • Hoog slagingspercentage dankzij unieke, moderne lesmethode.
  • Onze rij-instructeurs zijn toppers. Slechts één op de tien instructeurs mag bij iQdrive werken.


Kan je ook niet wachten om achter het stuur te duiken? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen en wij doen de rest!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles