iQdrive Rhoon

iQdrive | Rijschool Rhoon

Droom jij over Formule1 wagens? Of coole cabrio's? Bij iQdrive in Rhoon weet je zeker dat je snel en veilig slaagt voor je rij-examen!

In 2018 kregen maar liefst 90 jongvolwassenen hun rijbewijs in Rhoon. Het slagingspercentage van iQdrive ligt bijna 20% hoger dan het landelijk gemiddelde slagingspercentage van 52,5%.

Onze rijinstructeur helpt studenten in Rhoon zo snel mogelijk aan een roze pasje. Hij rijdt overigens ook in Poortugaal, Albrandswaard en . In Oud-Beijerland, Heinenoord en Mijnsheerenland rijden collega's.

Onze rijinstructeur in Rhoon over iQdrive: "Bij veel jongeren heerst een prestatiedruk om in zo min mogelijk lessen het rijbewijs te halen. Dit geldt vooral in Rhoon, waar jongeren deel uitmaken van vriendengroepen. Ik probeer studenten zo snel mogelijk op hun gemak te laten voelen. Rijden moet leuk zijn!"

Oud-leerlingen zijn zó positief over iQdrive Rhoon dat ze iQdrive massaal aanbevelen aan hun vrienden. Wouter uit Rhoon: "Na elf jaar met het openbaar vervoer te hebben gereisd, vond ik het wel best. Op mijn 33e verjaardag kreeg ik een rijles cadeau van een vriend. Ik dacht dat het een grapje was, totdat mijn instructeur plotseling op de stoep stond. Uiteindelijk toch besloten om te gaan lessen. Op mijn 34e verjaardag kreeg ik een oude Opel Kadet van mijn vrienden. Best present ever!"

Durf jij te gaan voor de best beoordeelde rijschool van Nederland?

  • Geen geld? Een proefles is geheel vrijblijvend en gratis!
  • Woon je in Rhoon? Dan word je thuis opgehaald.
  • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. iQdrive hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
  • Bij iQdrive betaal je alleen voor de minuten die je ook daadwerkelijk rijdt. Daarom bieden wij lessen van 50 minuten voor €39,50.
  • Goed slagingspercentage & gespreid betalen mogelijk.
  • Onze rij-instructeurs luisteren naar jouw wensen en denken mee.


Ben jij de volgende Max Verstappen? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen en wij doen de rest!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

202 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles