iQdrive Rhoon

Rijschool Rhoon | iQdrive

Op zoek naar de beste rijschool? Begin zo snel mogelijk bij iQdrive Rhoon!

In 2018 hielp iQdrive circa 90 leerlingen op weg in Rhoon. Rijschool iQdrive biedt een hoger slagingspercentage dan concurrerende rijscholen. Daar zijn we ontzettend trots op!

Onze instructeur in Rhoon helpt jou het beste uit jezelf te halen! Hij doet tevens nabije dorpen en steden aan, zoals Poortugaal, Albrandswaard en . Andere rij-instructeurs van iQdrive rijden in Oud-Beijerland, Heinenoord en Mijnsheerenland.

Onze rijinstructeur in Rhoon over iQdrive: “Benieuwd in hoeveel lessen jij je rijbewijs kunt behalen? Tijdens de eerste les - de proefles - kijken we samen hoe goed het al gaat. Hebben we een klik? (wat ik natuurlijk wel verwacht :-)) Dan spreken we de hoeveelheid lessen af voor je lespakket. Heb je nog andere vragen? Ik beantwoord ze allemaal!”

Oud-leerlingen in Rhoon hechtten vooral veel waarde aan de persoonlijke benadering van iQdrive. Rixt uit Rhoon: "Er zijn veel verschillende rijscholen. Bij drie rijscholen heb ik een proefles afgenomen. Met mijn instructeur was er direct een klik. Bedankt voor de fijne tijd."

Dit zijn de meest gehoorde redenen waarom leerlingen voor ons kiezen:

  • Een vrijblijvende proefles, waar je de basisprincipelen van het rijden leert.
  • Lessen direct na school? No problem, dan halen we je daar op!
  • Geen onverwachte kosten: wij betalen jouw herexamen!
  • Wees geen dief van je eigen portemonnee. Kies voor iQdrive en betaal slechts €39,50 per rijles!
  • Start direct met lessen in Rhoon. Je hoeft niet te wachten.
  • De rij-instructeurs van iQdrive zijn stuk voor stuk in het bezit van de juiste certificaten en diploma's. Bij iQdrive is er alleen ruimte voor de beste leraren!


Sta jij al te popelen om van start te gaan? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. We prikken dan - samen met jou - een datum voor een vrijblijvende proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles