iQdrive Puttershoek

Rijschool Puttershoek | iQdrive

Wil jij gegarandeerd de allerbeste autorijschool van Nederland? Start dan vliegensvlug bij iQdrive Puttershoek!!

2018 hebben we met succes rijles gegeven aan 60 leerlingen die hun rijbewijs wisten te halen. Wist je dat iQdrive een hoog slagingspercentage in Puttershoek heeft?

We zijn trots op de jarenlange ervaring van onze rij-instructeur in Puttershoek. Woon je in Maasdam, Sint Anthoniepolder of Cillaarshoek? Ook dan kun je bij hem aankloppen voor rijlessen. Dankzij de hoge dekkingsgraad van iQdrive kun je ook bij ons lessen in Arent van Lierstraat, Zwijndrecht of Heerjansdam.

Onze rijinstructeur in Puttershoek over iQdrive: "Onlangs is mijn honderdste kandidaat uit Puttershoek geslaagd voor zijn rijbewijs. Ja, ik houd dit aantal bij, haha. Dat geeft een kick. Iedere dag sta ik vrolijk op, wetende dat ik meer mensen ga helpen om hun rijbewijs te halen."

De instructeurs van iQdrive zijn graag geziene gasten in Puttershoek. Naomi uit Puttershoek: "Ik ben in 2018 bij iQdrive gaan lessen, terwijl ik pas dit jaar hoefde te betalen. Op het moment dat ik rijles deed, was ik werkloos, maar ik kon wel ergens anders beginnen, maar daar had ik een rijbewijs voor nodig. Nu heb ik een baan als postbode en kan ik daarnaast mijn rijles afbetalen. Dank je wel, iQdrive}!

Waarom rijschool iQdrive Puttershoek?

  • Geen geld? Een proefles is geheel vrijblijvend en gratis!
  • Wij halen je thuis in Puttershoek op (en brengen je thuis).
  • iQdrive gelooft in haar eigen lesprogramma en in haar leerlingen, daarom betalen wij je herexamens!
  • Slechts €€39,50 p/rijles: de laagste uurprijs in Puttershoek!
  • Hoogopgeleide instructeurs achter het stuur met veel ervaring.
  • Onze rij-intructeurs staan garant voor een persoonlijke aanpak!


Ben je geïnteresseerd om te starten? Laat je gegevens achter. We benaderen jou en kiezen een geschikte datum voor je eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

233 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles