iQdrive Puttershoek

iQdrive | Rijschool Puttershoek

Bye bye openbaar vervoer! Rijbewijs, here I come! En durf jij het aan om te lessen bij de snelste rijschool bij jou uit de buurt: iQdrive Puttershoek!?

We zijn er trots op dat we in 2018 ruim 60 leerlingen konden feliciteren met het behalen van hun rijbewijs in Puttershoek. iQdrive is beroemd en berucht om het extreem slagingspercentage van 70%. Dat is bijna 20% hoger dan het landelijk gemiddelde!

Zie je onze bekende blauwwitte iQdrive-lesauto rijden in Puttershoek? Zwaai dan even, want het is onze instructeur. Ook wanneer je in Maasdam, Sint Anthoniepolder of Cillaarshoek woont, komt hij je thuis ophalen. Dankzij de hoge dekkingsgraad van iQdrive kun je ook bij ons lessen in Arent van Lierstraat, Zwijndrecht of Heerjansdam.

Onze rijinstructeur in Puttershoek over iQdrive: “Je wilt natuurlijk in zo min mogelijk lessen dat felbegeerde papiertje behalen! Dat had ik vroeger ook. Dat kan alleen best wat stress en druk geven. Ik zorg ervoor dat jij helemaal op je gemakt bent. We nemen de tijd die jij nodig hebt.“

Leerlingen zijn te spreken over de manier van lessen. Emir uit Puttershoek: "Als ik iQdrive met één woord moet omschrijven? Dan kies ik voor 'snel'. Ik kon namelijk direct starten en koos toen voor een spoedopleiding. Binnen twee weken was ik geslaagd, ook omdat ik al mijn theorie had gehaald. Dat heb ik mede te danken aan mijn rijinstructeur."

Waarom rijschool iQdrive Puttershoek?

  • Kies voor een gratis proefles of korting op je lespakket!
  • Wij halen je thuis in Puttershoek op (en brengen je thuis).
  • Roze papiertje niet in één keer in de pocket? Geen paniek, iQdrive betaalt jouw herexamen!
  • Naast excellente service biedt iQdrive ook een excellent tarief van €39,50 per rijles!
  • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
  • Onze rij-instructeurs zijn pro-actief en zorgen ervoor dat jij snel jouw rijbewijs haalt.


Ben jij onze volgende leerling? Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door. Kun je alleen op zaterdag? Geen probleem dat plannen we de proefles voor jou op die dag in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

294 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles