iQdrive Puttershoek

iQdrive | Rijschool Puttershoek

Wil jij straks de Bob zijn als jij en je vrienden gaan stappen? Bij iQdrive in Puttershoek ben je aan het juiste adres.

Puttershoek en omstreken heeft er in 2018 zo'n 60 nieuwe bestuurders bijgekregen op de weg dankzij de uitstekende rijlessen van iQdrive. Durf jij je te voegen bij de creme de la creme van de rijscholen? iQdrive steekt boven het landelijk slagingspercentage uit met een percentage van 70%.

Onze instructeur in Puttershoek helpt jou het beste uit jezelf te halen! Niet alleen inwoners uit Puttershoek, maar ook mensen uit Maasdam, Sint Anthoniepolder of Cillaarshoek haalt hij graag op in zijn blauwwitte lesauto. In Arent van Lierstraat, Zwijndrecht en Heerjansdam rijden collega's.

Onze rijinstructeur in Puttershoek over iQdrive: “Wil jij starten met je lessen? Dan zie ik ernaar uit om je te ontmoeten! Ik breng je graag alle kneepjes van het ‘vak’ bij. Wanneer je het fijn vind dat ik bij je rijexamen meega is dat zelf een mogelijkheid.”

We krijgen regelmatig bericht over onze instructeur van oud-leerlingen, omdat ze zo tevreden zijn over de gebruikte lesmethode! Joost uit Puttershoek: "Mijn instructeur woont drie straten verderop en ik kende hem al van gezicht, dus ik koos voor hem. De eerste keer zakte ik - helaas - voor mijn rijexamen, maar direct gaf hij aan dat de herexamen(s) gratis zijn. Ik kon een paar weken later opnieuw op en slaagde toen!"

Nog steeds niet overtuigd?

  • Proef van iQdrive met een gratis en geheel vrijblijvende proefles!
  • Onze rijinstructeur uit Puttershoek haalt je bij iedere les op.
  • Niet geslaagd is niet getreurd, iQdrive betaalt je herexamen!
  • De laagste prijs per rijles in Puttershoek.
  • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
  • De rij-intructeurs van iQdrive zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!


Ben je geïnteresseerd om te starten? Hiernaast of hieronder vind je ons proeflesformulier. We nemen contact met je op voor een proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

299 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles