iQdrive | Rijschool Purmerend

Wil jij straks de Bob zijn als jij en je vrienden gaan stappen? Kies - net als duizenden anderen - voor rijschool iQdrive in Purmerend.

Ieder jaar behalen 70 pupillen zoals jij hun felbegeerde papiertje bij iQdrive. Ongeveer driekwart van de pupillen van iQdrive slaagt in één keer. Dit betekent dat de rijschool een veel hoger slagingspercentage heeft dan alle andere rijscholen in Purmerend en omstreken.

Onze rijinstructeur in Purmerend heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Hij rijdt overigens niet alleen in Purmerend, maar ook in Purmerbuurt, Zuidoostbeemster en Kwadijk. iQdrive rijdt van Limburg tot Friesland, in stad en dorp, waaronder ook Edam, Volendam of De Rijp.

Onze rijinstructeur in Purmerend over iQdrive: “Wil jij starten met je lessen? Dan zie ik ernaar uit om je te ontmoeten! Ik breng je graag alle kneepjes van het ‘vak’ bij. Wanneer je het fijn vind dat ik bij je rijexamen meega is dat zelf een mogelijkheid.”

Geslaagden van iQdrive beoordelen de rijschool met een 9,1! Ben je al overtuigd? Jesse uit Purmerend: “We wilde met onze vriendengroep dolgraag eens met de auto naar Frankrijk op vakantie. Nu hoeven we geen dure vliegtickets meer te kopen, want ik ben sinds deze maand geslaagd! De vakantie naar Frankrijk staat al ingepland en ik stap uiteraard achter het stuur. Zin in!”

Zes redenen om voor rijschool iQdrive Purmerend te kiezen!

  • Een gratis proefles in Purmerend van circa één uur.
  • Geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
  • Niet in één keer geslaagd? Wij betalen je herexamen!
  • Laat je niet afzetten! Kies voor iQdrive, wij hanteren de eerlijke prijs van €39,50.
  • Jij bepaalt wanneer je wil lessen: wij kunnen 24/7!
  • De rij-intructeurs van iQdrive zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!


Heb jij veel zin om toe te werken naar je rijbewijs in Purmerend en omgeving? Laat wat van je horen! Een medewerker van iQdrive neemt contact met je op om de proefrijles in te plannen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

299 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles