iQdrive Oudenbosch

iQdrive | Rijschool Oudenbosch

Wil je graag zo snel mogelijk je autorijbewijs halen? iQdrive is actief in Oudenbosch.

We helpen op jaarbasis maar liefst 20 leerlingen bij het veilig en verantwoord leren besturen van een auto. Wist je dat iQdrive een hoog slagingspercentage in Oudenbosch heeft?

iQdrive Oudenbosch geeft rijles op maat met voor ieder type leerling wat wils! Onze rij-instructeur komt overal: Oudenbosch, Standdaarbuiten, Stampersgat en Oud Gastel. Andere rij-instructeurs van iQdrive rijden in Oud Gastel, Rucphen en Roosendaal.

Onze rijinstructeur in Oudenbosch over iQdrive: "Jonge mensen zijn optimistisch en hebben hun hele leven nog voor hun. Ik voel me vereerd dat ik dagelijks met jonge mensen werk en hen help hun toekomstdromen te realiseren."

Onze iQdrive-instructeur in Oudenbosch is erg geliefd onder onze leerlingen. Dat komt uiteraard door het hoge slagingspercentage van deze topper! Leon uit Oudenbosch: "Mijn rijbewijs heeft veel deuren geopend. Zo heb ik een bijbaan bij de McDonalds, maar dat is een stukje rijden vanaf mijn huis in . Nu ben ik er in no-time."

Veilig op weg in Oudenbosch dankzij iQdrive

  • Geen geld? Een proefles is geheel vrijblijvend en gratis!
  • Woon je in Oudenbosch? Dan word je thuis opgehaald.
  • Niet alles lukt in één keer, dit geldt vaak ook voor afrijden. Gelukkig voor jou betaalt iQdrive jouw herkansing!
  • Slechts €€39,50 p/rijles: de laagste uurprijs in Oudenbosch!
  • iQdrive doet er alles aan om jou zo snel mogelijk te voorzien van je roze papiertje!
  • De rij-instructeurs van iQdrive zijn stuk voor stuk in het bezit van de juiste certificaten en diploma's. Bij iQdrive is er alleen ruimte voor de beste leraren!


Zet jij jouw rijbewijs in de vijfde versnelling? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. Laat jouw gegevens achter en we plannen deze week nog een proefles in!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

299 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles