iQdrive Oude Pekela

Rijschool Oude Pekela | iQdrive

Op zoek naar de beste rijschool? Schrijf je in bij de nummer 1 rijschool van Oude Pekela: rijschool iQdrive.

iQdrive overhandigde In 2018 aan 80 jongeren hun rijbewijs in Oude Pekela. Gun jezelf alleen de beste rijschool! iQdrive heeft een doorsnee succespercentage van 70 procent.

De lessen in Oude Pekela worden verzorgd door een ervaren instructeur. Overigens lest hij naast Oude Pekela ook in naburige plaatsen als Nieuwe Pekela, Ommelanderwijk en Boven Pekela. Op zoek naar een instructeur in Winschoten, Scheemda of Veendam? Ook hier rijdt iQdrive.

Onze rijinstructeur in Oude Pekela over iQdrive: "In de laatste paar maanden heb ik tientallen leerlingen geholpen om het rijbewijs te behalen. Door te kijken wat een leerling nodig heeft en waardoor hij of zij gemotiveerd wordt, haal ik elke dag het beste uit mezelf. Dat zorgt er vervolgens weer voor dat mijn leerlingen met veel plezier terug kijken op de rijlessen die ze bij mij volgden."

Leerlingen van iQdrive in Oude Pekela raden de rijschool stuk voor stuk aan bij hun leeftijdsgenoten. Dylan uit Oude Pekela: "Afgelopen zomer heb ik met vrienden een roadtrip gemaakt door Spanje. Twee dagen voor vertrek had ik eindelijk mijn papiertje. Dat was nooit gelukt zonder de spoedcursus van iQdrive."

Wij zijn de beste rijschool in Oude Pekela

  • Gratis proefles. Je bent niet verplicht om bij ons te lessen.
  • We halen je netjes thuis op en brengen je weer thuis, zoals het een nette rijschool dat hoort te doen.
  • Als je niet direct slaagt, betalen wij jouw herexamen. Geen punt!
  • Slechts €€39,50 p/rijles: de laagste uurprijs in Oude Pekela!
  • Jij bepaalt wanneer je wil lessen: wij kunnen 24/7!
  • Onze rij-instructeurs luisteren naar jouw wensen en denken mee.


Zet jij jouw rijbewijs in de vijfde versnelling? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen en wij doen de rest!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles