iQdrive | Rijschool Oosterhout

Wil jij deze winter zonder je ouders naar Oostenrijk rijden voor de ultieme wintersportvakantie? Ga dan op voor je rijbewijs. Bij iQdrive in Oosterhout haal je gegarandeerd je rijbewijs.

Jaarlijk is iQdrive in jouw regio verantwoordelijk voor zo'n 40 rijbewijzen. Wist je dat iQdrive een hoog slagingspercentage in Oosterhout heeft?

Onze rijinstructeur in Oosterhout heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Hij rijdt overigens niet alleen in Oosterhout, maar ook in Breda, Dongen en Rijen. Dankzij de hoge dekkingsgraad van iQdrive kun je ook bij ons lessen in Breda Oost, Dongen of Raamsdonksveer.

Onze rijinstructeur in Oosterhout over iQdrive: "Onlangs is mijn honderdste kandidaat uit Oosterhout geslaagd voor zijn rijbewijs. Ja, ik houd dit aantal bij, haha. Dat geeft een kick. Iedere dag sta ik vrolijk op, wetende dat ik meer mensen ga helpen om hun rijbewijs te halen."

Leerlingen zijn te spreken over de manier van lessen. Tijs uit Breda: "Ik kom niet uit Oosterhout, maar dat was voor instructeur geen enkel probleem. Ik ben tevreden over de manier van lessen. Van de 30 lessen die ik in totaal heb gehad, kwam mijn instructeur 29 keer op tijd. Hij had overigens een goede reden om die ene keer er niet te zijn: hij was toen geveld door de griep. Uiteraard liet hij dit via Whatsapp op tijd weten. Top!"

Alle pluspunten opgesomd:

  • Een vrijblijvend intakegesprek met onze instructeur.
  • Woon je in een straal van 10 kilometer om Oosterhout? We halen je thuis op!
  • Niet geslaagd is niet getreurd, iQdrive betaalt je herexamen!
  • Lessen voor €€39,50 per rijles. Slim bezig!
  • Begin deze week nog met rijlessen.
  • Onze rij-instructeurs zijn oplossingsgericht en weten je in iedere situatie op je gemak te stellen!


Wil jij lessen in Oosterhout en omgeving? Neem contact op met één van onze instructeurs. We benaderen jou en kiezen een geschikte datum voor je eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

206 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles