iQdrive | Rijschool Oosterhout

Vind je het ook zo spannend om te beginnen met autorijden? Nergens voor nodig! iQdrive rijdt ook in Oosterhout!

In Oosterhout hebben we in 2018 ongeveer 40 jongeren geholpen bij het behalen van het felbegeerde roze pasje. Slechts weinig rijscholen evenaren het buitengewone slagingspercentage van rijschool iQdrive in Oosterhout.

Onze instructeur biedt rijlessen aan in Oosterhout tegen een scherp tarief. Hij rijdt overigens niet alleen in Oosterhout, maar ook in Breda, Dongen en Rijen. iQdrive rijdt van Limburg tot Friesland, in stad en dorp, waaronder ook Breda Oost, Dongen of Raamsdonksveer.

Onze rijinstructeur in Oosterhout over iQdrive: "Al als klein jongetje wilde ik rij-instructeur worden. Mijn oom was al rij-instructeur en ik reed soms wel eens met hem mee. Direct toen ik 18 was, ging ik voor mijn certificaat. Inmiddels ben ik 27 jaar, maar ik doe het werk met heel veel plezier. Al mijn dromen zijn uitgekomen."

Leerlingen van iQdrive in Oosterhout raden de rijschool stuk voor stuk aan bij hun leeftijdsgenoten. Anne uit Breda (bij Oosterhout): "In 2018 werd ik 16 jaar. Helaas moest ik nog een half jaar wachten voordat ik bij iQdrive kon lessen, want dat mag pas vanaf 16,5 jaar. Dit ging allemaal heel erg vlot en makkelijk. Ik heb mijn instructeur nauwelijks leren kennen, omdat ik na tien lessen al slaagde."

Ga jij voor goud?

  • Een gratis proefles in Oosterhout van circa één uur.
  • Thuis ophalen en op school weer afzetten (of andersom)? In Oosterhout geen punt!
  • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. iQdrive hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
  • Betaal niet teveel: slechts €€39,50 per rijles.
  • Hoog slagingspercentage in Oosterhout.
  • De rij-intructeurs van iQdrive zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!


Sta jij al te popelen om van start te gaan? Stuur ons jouw gegevens. Wij mailen of bellen je om een afspraak te maken.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

294 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles