iQdrive Oost-Souburg

iQdrive | Rijschool Oost-Souburg

Wil jij deze winter zonder je ouders naar Oostenrijk rijden voor de ultieme wintersportvakantie? Ga dan op voor je rijbewijs. Ga dan alleen voor het beste, ga voor iQdrive Oost-Souburg!!

We helpen op jaarbasis maar liefst 100 leerlingen bij het veilig en verantwoord leren besturen van een auto. De lesmethode die onze instructeurs hanteren, zorgt voor een prachtig slagingspercentage in Oost-Souburg en omstreken.

iQdrive Oost-Souburg geeft rijles op maat met voor ieder type leerling wat wils! Overigens lest hij naast Oost-Souburg ook in naburige plaatsen als West Souburg, Groot-Abeele en Westerzicht. Vlissingen, Middelburg en Veere behoren ook tot de plaatsen waar iQdrive rijdt.

Onze rijinstructeur in Oost-Souburg over iQdrive: "Al als klein jongetje wilde ik rij-instructeur worden. Mijn oom was al rij-instructeur en ik reed soms wel eens met hem mee. Direct toen ik 18 was, ging ik voor mijn certificaat. Inmiddels ben ik 27 jaar, maar ik doe het werk met heel veel plezier. Al mijn dromen zijn uitgekomen."

Geslaagden van iQdrive beoordelen de rijschool met een 9,1! Ben je al overtuigd? Meike uit Oost-Souburg: "Mijn instructeur was naast een hele goede leraar ook mijn maatje geworden. We hebben heel wat afgelachen in de lesauto van iQdrive."

Waarom rijschool iQdrive Oost-Souburg?

  • Gratis proefles t.w.v. €€39 (100% vrijblijvend)!
  • We halen je op en zetten je af waar jij dat wilt.
  • Niet alles lukt in één keer, dit geldt vaak ook voor afrijden. Gelukkig voor jou betaalt iQdrive jouw herkansing!
  • Naast excellente service biedt iQdrive ook een excellent tarief van €39,50 per rijles!
  • Jij bepaalt wanneer je wil lessen: wij kunnen 24/7!
  • Onze rij-instructeurs zijn oplossingsgericht en weten je in iedere situatie op je gemak te stellen!


Kunnen wij al een plekje in de agenda van de instructeur in Oost-Souburg voor jou reserveren? Klik razendsnel op ons proeflesformulier! Een medewerker van iQdrive neemt contact met je op om de proefrijles in te plannen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles