iQdrive Oost-Souburg

Rijschool Oost-Souburg | iQdrive

Wil jij deze zomer zonder je ouders naar Zuid-Frankrijk rijden? Dan heb je uiteraard een rijbewijs nodig. En durf jij het aan om te lessen bij de snelste rijschool bij jou uit de buurt: iQdrive Oost-Souburg!?

Jaarlijk is iQdrive in jouw regio verantwoordelijk voor zo'n 100 rijbewijzen. Onze gemotiveerde leerlingen en professionele instructeurs gaan samen voor succes op de weg en dat resulteert in een hoog slagingspercentage van ruim 70% (eerste keer).

Zie je onze bekende blauwwitte iQdrive-lesauto rijden in Oost-Souburg? Zwaai dan even, want het is onze instructeur. Hij is een echte duizendpoot, je vindt hem naast Oost-Souburg ook in West Souburg, Groot-Abeele en Westerzicht. Vlissingen, Middelburg en Veere zijn drie andere voorbeelden van plaatsen waar iQdrive instructeurs heeft rijden.

Onze rijinstructeur in Oost-Souburg over iQdrive: "In de laatste paar maanden heb ik tientallen leerlingen geholpen om het rijbewijs te behalen. Door te kijken wat een leerling nodig heeft en waardoor hij of zij gemotiveerd wordt, haal ik elke dag het beste uit mezelf. Dat zorgt er vervolgens weer voor dat mijn leerlingen met veel plezier terug kijken op de rijlessen die ze bij mij volgden."

De instructeur krijgt lovende recensies van zijn oud-leerlingen. Job uit Oost-Souburg: "Mijn rijbewijs heeft veel deuren geopend. Zo heb ik een bijbaan bij de McDonalds, maar dat is een stukje rijden vanaf mijn huis in . Nu ben ik er in no-time."

Durf jij te gaan voor de best beoordeelde rijschool van Nederland?

  • Maak kennis met iQdrive en plan een proefrit!
  • Jij kiest waar de instructeur je ophaalt!
  • Soms zit het afrijden tegen... iQdrive weet dat en gelooft in jou. Daarom betaalt de rijschool jouw herkansing!
  • De laagste prijs per rijles in Oost-Souburg.
  • Prima slagingspercentage in Oost-Souburg dankzij unieke lesmethode.
  • Ons team van rij-instructeurs won in 2018 een award voor veiligste rijschool.


Sta jij al te popelen om van start te gaan? Klik razendsnel op ons proeflesformulier! Laat jouw persoonlijke info achter en we geven je een belletje, appje of mailtje!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles