iQdrive Olst

iQdrive | Rijschool Olst

Ben jij de nieuwe Max Verstappen? Kom er deze week nog achter! Rijschool iQdrive helpt jou in Olst veilig en snel op weg.

iQdrive overhandigde In 2018 aan 10 jongeren hun rijbewijs in Olst. Slechts weinig rijscholen evenaren het buitengewone slagingspercentage van rijschool iQdrive in Olst.

We zijn blij dat een ervaren rij-instructeur veel van onze rijlessen in Olst verzorgt. Hij rijdt overigens niet alleen in Olst, maar ook in Teuge, Posterenk en Wilp. iQdrive is landelijk actief en heeft dus ook bij jou in de regio voldoende mogelijkheden. Zo kun je bij ons lessen in Wijhe, Raalte en Deventer.

Onze rijinstructeur in Olst over iQdrive: "Een eerste stap maken om je rijbewijs te halen. Daar is lef voor nodig. Ik zou het super vinden als ik jou mag helpen met het behalen van het roze pasje."

Leerlingen geven iQdrive gemiddeld een 9,1 als cijfer. Onze instructeur in Olst zit zelfs op een 9,3! Kai uit Olst: “Wil je gezellige en goede lessen, dan is het rijden met de iQdrive-instructeur uit Olst een aanrader. Hij maakte altijd grapjes tussendoor, waardoor het lessen voor mij heel relaxt was. Als er een keer iets niet lukte, konden we er samen om lachen."

Kies voor de kwaliteit van iQdrive

  • Proefles is helemaal vrijblijvend en gratis.
  • We halen je netjes thuis op en brengen je weer thuis, zoals het een nette rijschool dat hoort te doen.
  • iQdrive gelooft in haar eigen lesprogramma en in haar leerlingen, daarom betalen wij je herexamens!
  • Slechts €€39,50 p/rijles: de laagste uurprijs in Olst!
  • Prima slagingspercentage in Olst dankzij unieke lesmethode.
  • De rij-instructeurs van iQdrive zijn stuk voor stuk in het bezit van de juiste certificaten en diploma's. Bij iQdrive is er alleen ruimte voor de beste leraren!


Wil jij graag rijles krijgen van een rijinstructeur in Olst en omgeving? Laat je gegevens achter. We prikken dan - samen met jou - een datum voor een vrijblijvende proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

299 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles