iQdrive Oegstgeest

iQdrive | Rijschool Oegstgeest

Wil jij ook de ultieme vrijheid ervaren? Schrijf je in bij de nummer 1 rijschool van Oegstgeest: rijschool iQdrive.

2018 liet iQdrive zo'n 50 jongeren met een goed gevoel zelfstandig in de auto stappen. Bij iQdrive weten ze van aanpakken! Dat blijkt ook uit de hoge slagingspercentages van 70%.

Oegstgeest is het werkgebied van onze instructeur. Hij rijdt in een straal van tien kilometer om Oegstgeest, dus ook in plaatsen als Rijnsburg, Warmond of Voorhout. Er zijn ook instructeurs die rijlessen geven in plaatsen als Leiden, Katwijk en Sassenheim.

Onze rijinstructeur in Oegstgeest over iQdrive: “Heb je nog niet zoveel geld om lessen te nemen? Wanneer je lest bij iQdrive in Oegstgeest kun je zelfs in termijnen je lespakket afbetalen! Zo hoef je de kosten niet in één keer te betalen, maar kun je deze gemakkelijk spreiden over zo’n 72 maanden tijd. Dat betekent niet dat je nog langer hoeft te sparen, maar vandaag nog kan beginnen! Wil je meer weten? Plan een les bij mij in en ik vertel je er alles over.”

Leerlingen uit Oegstgeest spreken vol lof over hun instructeur! Hij is daarom met recht één van de meest geliefde instructeurs van iQdrive. Sten uit Oegstgeest: "iQdrive heeft mij geholpen om van mijn rijangst af te komen. De instructeur had bergen geduld en was de rust zelve. Heel erg fijn!"

Durf jij te gaan voor de best beoordeelde rijschool van Nederland?

  • Een vrijblijvende proefles, waar je de basisprincipelen van het rijden leert.
  • Geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
  • Niet in één keer je roze pasje behaald? Geen punt: wij betalen je herexamen.
  • iQdrive rekent (slechts) een tarief van €39,50 per les. Tijdens de proefrit stel jij samen je instructeur zelf je pakket samen.
  • Prima slagingspercentage in Oegstgeest dankzij unieke lesmethode.
  • De rij-instructeurs van iQdrive zijn stuk voor stuk in het bezit van de juiste certificaten en diploma's. Bij iQdrive is er alleen ruimte voor de beste leraren!


Sta jij al te popelen om van start te gaan? Laat je gegevens achter. Zodra je het formulier hebt voltooid gaan wij direct voor je aan de slag!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

299 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles