iQdrive Nunspeet

iQdrive | Rijschool Nunspeet

De falende dienstregeling van NS ook zo zat? Kies - net als duizenden anderen - voor rijschool iQdrive in Nunspeet.

Onze goed opgeleide instructeurs zorgden er in Nunspeet in 2018 voor dat 20 leerlingen voortaan zelfstandig de weg op mogen. Bij iQdrive weten ze van aanpakken! Dat blijkt ook uit de hoge slagingspercentages van 70%.

Een van onze rijinstructeurs rijdt in de omgeving van Nunspeet. Woon je in Putten, Drie of Staverden? Ook dan kun je bij hem aankloppen voor rijlessen. Op zoek naar een instructeur in Elspeet, Biddinghuizen of Harderwijk? Ook hier rijdt iQdrive.

Onze rijinstructeur in Nunspeet over iQdrive: "Als ik je één tip mag meegeven: kies voor een instructeur waar jij je op je gemak voelt. Je zult immers vele uren met hem of haar doorbrengen. Met een leuke instructeur slaag je veel sneller."

iQdrive is trots op het feit dat de instructeur in Nunspeet zoveel leerlingen succesvol aan hun rijbewijs helpt. Lola uit Nunspeet: "Voor de tijd had ik verwacht dat ik veel moeite zou hebben met de praktijk, maar uiteindelijk bleek de theorie veel lastiger. Mijn instructeur hielp mij daarom niet alleen met praktijk, maar stelde ook een gezamenlijke theoriecursus voor. Na twee keer zakken voor mijn theorie-examen, slaagde ik daarna cum laude met slechts één vraag fout."

Nog steeds niet overtuigd?

  • Proef van iQdrive met een gratis en geheel vrijblijvende proefles!
  • Lessen direct na school? No problem, dan halen we je daar op!
  • Gezakt voor je praktijkexamen? Geen schrik! iQdrive betaalt je herexamen t.w.v. 235 euro!
  • iQdrive rekent door heel Nederland hetzelfde uurtarief van €39,50.
  • Jij bepaalt wanneer je wil lessen: wij kunnen 24/7!
  • Onze rij-instructeurs staan voor hun leerlingen klaar, dag en nacht, letterlijk!


Ben jij onze volgende leerling? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! We benaderen jou en kiezen een geschikte datum voor je eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

299 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles