iQdrive Nijverdal

Rijschool Nijverdal | iQdrive

Wil je de eerste stap zetten om te beginnen met autorijden? Rijschool iQdrive helpt jou in Nijverdal veilig en snel op weg.

We zijn er trots op dat we in 2018 ruim 20 leerlingen konden feliciteren met het behalen van hun rijbewijs in Nijverdal. Ongeveer driekwart van de pupillen van iQdrive slaagt in één keer. Dit betekent dat de rijschool een veel hoger slagingspercentage heeft dan alle andere rijscholen in Nijverdal en omstreken.

Onze rijinstructeur helpt studenten in Nijverdal zo snel mogelijk aan een roze pasje. Hij rijdt in een straal van tien kilometer om Nijverdal, dus ook in plaatsen als Hellendoorn, Hulsen of Hexel. In Rijssen, Holten en Almelo rijden andere instructeurs van iQdrive.

Onze rijinstructeur in Nijverdal over iQdrive: "Ik ben er zo trots op dat hier bij iQdrive de focus op veiligheid ligt. Veilig rijden en goed anticiperen hoort het credo te zijn van iedere rijschool."

Op schoolpleinen en op werkplaatsen wordt er regelmatig over iQdrive gesproken. Over onze rij-instructeur in Nijverdal zijn velen te spreken. Samu uit Nijverdal: "Ik ben iQdrive dankbaar voor dat extra beetje energie dat ze in mij hebben gestoken. Dat is alles behalve vanzelfsprekend!"

Waarom rijschool iQdrive Nijverdal?

  • Intakegesprek (proefles & advies) is vrijblijvend en gratis.
  • Woon je in de middle of nowhere. Maak je geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
  • Niet in één keer je roze pasje behaald? Geen punt: wij betalen je herexamen.
  • Nergens in Nijverdal betaal je minder voor een rijles.
  • Prima slagingspercentage in Nijverdal dankzij unieke lesmethode.
  • De rij-instructeurs van iQdrive kiezen voor een persoonlijke aanpak en weten ieder type leerling binnen mum van tijd klaar te stomen voor hun rijbevoegdheid!


Wil jij lessen in Nijverdal en omgeving? Hiernaast of hieronder vind je ons proeflesformulier. We prikken dan - samen met jou - een datum voor een vrijblijvende proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

299 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles