iQdrive Nieuwerkerk Aan Den IJssel

iQdrive | Rijschool Nieuwerkerk Aan Den IJssel

Wil jij straks de Bob zijn als jij en je vrienden gaan stappen? Wij van iQdrive Nieuwerkerk Aan Den IJssel helpen je graag zo snel mogelijk op weg!

We zijn er trots op dat we in 2018 ruim 50 leerlingen konden feliciteren met het behalen van hun rijbewijs in Nieuwerkerk Aan Den IJssel. Gun jezelf alleen de beste rijschool! iQdrive heeft een doorsnee succespercentage van 70 procent.

Een van onze rijinstructeurs rijdt in de omgeving van Nieuwerkerk Aan Den IJssel. Hij rijdt overigens niet alleen in Nieuwerkerk Aan Den IJssel, maar ook in Nieuwerkerk aan den IJssel, Kortenoord en Groeneweg. iQdrive is goed vertegenwoordigd in de omgeving van Nieuwerkerk Aan Den IJssel met andere instructeurs in plaatsen als Capelle aan den IJssel, Bleiswijk en Krimpen aan den IJssel.

Onze rijinstructeur in Nieuwerkerk Aan Den IJssel over iQdrive: “iQdrive is werkelijk anders dan andere rijscholen waar ik heb gewerkt. Er is hier veel meer ruimte voor fouten en veel minder druk op slagen, zowel voor de instructeurs als pupillen."

Meer dan 95% van jongeren die een proefles nemen bij iQdrive zijn binnen 50 minuten overtuigd! Maatje uit Nieuwerkerk Aan Den IJssel: "Ik keek behoorlijk op tegen het volgen van rijlessen, want ik ben eigenlijk best wel een angsthaas. Auto rijden vind ik maar eng, omdat het altijd zo druk is op de weg. Dankzij mijn instructeur verdween die angst als sneeuw voor de zon. Inmiddels stap ik met plezier achter het stuur en ben ik helemaal niet bang meer. Hartstikke bedankt, iQdrive."

Dit zijn de meest gehoorde redenen waarom leerlingen voor ons kiezen:

  • Gratis proefles. Je bent niet verplicht om bij ons te lessen.
  • Thuis ophalen en op school weer afzetten (of andersom)? In Nieuwerkerk Aan Den IJssel geen punt!
  • Roze papiertje niet in één keer in de pocket? Geen paniek, iQdrive betaalt jouw herexamen!
  • Lessen voor €€39,50 per rijles. Slim bezig!
  • Mooie nieuwe Volkswagen-lesauto's.
  • Onze rij-instructeurs zijn pro-actief en zorgen ervoor dat jij snel jouw rijbewijs haalt.


Kan je ook niet wachten om achter het stuur te duiken? Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door. Je wordt vervolgens telefonisch of per mail benaderd door een medewerker van iQdrive voor de eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

299 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles