iQdrive | Rijschool Nieuw-Vennep

Ben jij een echt racemonster? Of ben je nu al misselijk van de zenuwen? Bij iQdrive is er plek voor ieder type leerling. Kies dan voor de beste rijschool van Nieuw-Vennep: iQdrive Nieuw-Vennep!

In 2018 hielp iQdrive circa 90 leerlingen op weg in Nieuw-Vennep. In 2018 had iQdrive een mega hoog slagingspercentage in Nieuw-Vennep. Dit is geheel te danken aan de instructeurs met jarenlange ervaring!

We zijn blij dat een ervaren rij-instructeur veel van onze rijlessen in Nieuw-Vennep verzorgt. Hij rijdt tevens in de regio van Nieuw-Vennep en doet daarbij plaatsen aan als Beinsdorp, Lisserbroek of Arnoud. Ga jij binnenkort op pad met één van onze instructeurs, dan kan dat zomaar zijn vanuit één van onze vestigingen in Hillegom, Hoofddorp en Leimuiden.

Onze rijinstructeur in Nieuw-Vennep over iQdrive: “Ik vier ieder succes met de leerling en voel me blij en tevreden wanneer de leerling geslaagd is en met een blij gezicht naar buiten stapt uit het CBR-gebouw. Mag ik jouw succes ook meevieren? Stap dan bij me in, in Nieuw-Vennep en haal ook binnen een half jaar je rijbewijs! Het kan allemaal bij iQdrive."

Op schoolpleinen en op werkplaatsen wordt er regelmatig over iQdrive gesproken. Over onze rij-instructeur in Nieuw-Vennep zijn velen te spreken. Tessa uit Nieuw-Vennep: “Ik had niet zo'n haast met het halen van mijn rijbewijs. Ik ga immers dicht bij huis naar school en ook mijn sportvereniging zit in de buurt. Toen ik via internet op de website van iQdrive kwam, heb ik besloten me aan te melden voor een proefles. Het voelde zo goed om achter het stuur te zitten, dat ik toch maar voor mijn rijbewijs ben gegaan en met succes!”

Wij zijn de beste rijschool in Nieuw-Vennep

  • Een vrijblijvend intakegesprek met onze instructeur.
  • Woon je in de uithoek van Nieuw-Vennep, ook dan komt de instructeur jou netjes voor de deur ophalen.
  • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. iQdrive hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
  • Slechts €€39,50 p/rijles: de laagste uurprijs in Nieuw-Vennep!
  • Hoog slagingspercentage in Nieuw-Vennep.
  • Onze rij-instructeurs hebben oog voor de mens achter het stuur.


Wil je dat een rijinstructeur van iQdrive jou helpt om je rijbewijs te halen in Nieuw-Vennep? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. Een instructeur zal contact met je opnemen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

299 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles