iQdrive Muiden

iQdrive | Rijschool Muiden

Wil jij binnen enkele maanden in je eigen auto naar school rijden? Wacht niet langer en schrijf je in bij autorijschool iQdrive in Muiden!

We zijn er trots op dat we in 2018 ruim 30 leerlingen konden feliciteren met het behalen van hun rijbewijs in Muiden. Wist je dat iQdrive een hoog slagingspercentage in Muiden heeft?

Zie je onze bekende blauwwitte iQdrive-lesauto rijden in Muiden? Zwaai dan even, want het is onze instructeur. Hij rijdt in een straal van tien kilometer om Muiden, dus ook in plaatsen als Weesp, Muiderberg of Nigtevecht. In Diemen, Bussum en Amsterdam rijden andere instructeurs van iQdrive.

Onze rijinstructeur in Muiden over iQdrive: "Iedere automobilist herinnert zich nog die ene dag dat hij voor zijn rijbewijs. Het is een onuitwisbare herinnering. Ook ik weet nog precies wat voor weer het was en wat voor trui ik droeg. Ik vind het fantastisch dat ik op de eerste rij zit wanneer een kandidaat slaagt. Super om te zien!"

Oud-leerlingen verspreiden in Muiden en omgeving het goede woord over hun tijd met de instructeur. Lorenzo uit Muiden: "Naast mijn baan van 40 uur en voetbal in het weekend was er voor mij eigenlijk geen tijd voor rijlessen. Mijn instructeur van iQdrive maakte speciaal voor mij 's avonds tijd vrij, kanjer!"

Laat je verrassen door onze uitstekende rijlessen

  • Een vrijblijvend intakegesprek met onze instructeur.
  • Jij kiest waar de instructeur je ophaalt!
  • Geen onverwachte kosten: wij betalen jouw herexamen!
  • iQdrive rekent door heel Nederland hetzelfde uurtarief van €39,50.
  • Hoog slagingspercentage in Muiden.
  • De rij-instructeurs van iQdrive kiezen voor een persoonlijke aanpak en weten ieder type leerling binnen mum van tijd klaar te stomen voor hun rijbevoegdheid!


Stap jij binnenkort naast onze instructeur achter het stuur? Vul het formulier in. Zodra het formulier binnen is, plannen we je proefles in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

299 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles