iQdrive Lienden

iQdrive | Rijschool Lienden

Wil jij deze winter zonder je ouders naar Oostenrijk rijden voor de ultieme wintersportvakantie? Ga dan op voor je rijbewijs. Ga dan alleen voor het beste, ga voor iQdrive Lienden!!

In 2018 ontvingen 80 jongens en meiden hun roze pasje in Lienden. Dankzij de jarenlange ervaring van de instructeurs kan iQdrive met trots vertellen dat het een slagingspercentage heeft van 70%. Dit betekent dat 7 op de 10 leerlingen in één keer slaagt!

De lessen in Lienden worden verzorgd door een ervaren instructeur. Hij rijdt in een straal van tien kilometer om Lienden, dus ook in plaatsen als Ingen, Kesteren of . Rhenen, Kesteren en Beneden-Leeuwen behoren ook tot de plaatsen waar iQdrive rijdt.

Onze rijinstructeur in Lienden over iQdrive: “Ondanks mijn drukke schema heb ik uiteraard altijd ruimte voor een nieuwe leerling in mijn lesauto. Wil je graag je rijbewijs halen en wil je dat snel én veilig doen, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ga graag op de passagiersstoel zitten en geef jou het stuur in handen. Zien we elkaar binnenkort?”

iQdrive in Lienden heeft één van de populairste instructeurs van alle 250 locaties. Esm uit Lienden: "Mijn instructeur ging met mij mee naar het gemeentehuis om mijn rijbewijs aan te vragen! Hij was net zo blij als ik, geweldig!"

Ook dit is rijschool iQdrive Lienden:

  • Maak kennis met iQdrive en plan een proefrit!
  • Woon je in een straal van 10 kilometer om Lienden? We halen je thuis op!
  • Geen onverwachte kosten: wij betalen jouw herexamen!
  • iQdrive rekent (slechts) een tarief van €39,50 per les. Tijdens de proefrit stel jij samen je instructeur zelf je pakket samen.
  • Geen wachttijd, je kunt direct beginnen in Lienden.
  • Onze rij-instructeurs hebben oog voor de mens achter het stuur.


Sta jij al te popelen om van start te gaan? Vul het formulier in. Wil je je proefles inplannen op je verjaardag? Geen probleem!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles