iQdrive Lienden

iQdrive | Rijschool Lienden

Wil jij rijlessen volgen bij de veiligste rijschool van Nederland? Wacht niet langer en schrijf je in bij autorijschool iQdrive in Lienden!

In 2018 hielp iQdrive circa 80 leerlingen op weg in Lienden. Bij iQdrive weten ze van aanpakken! Dat blijkt ook uit de hoge slagingspercentages van 70%.

Een van de iQdrive-instructeurs is actief in Lienden. Hij werkt niet alleen in Lienden, maar rijdt ook in Ingen, Kesteren en zelfs in . In Rhenen, Kesteren en Beneden-Leeuwen rijden andere instructeurs van iQdrive.

Onze rijinstructeur in Lienden over iQdrive: "Als één van de weinige rijscholen biedt iQdrive gratis herexamen(s) aan. Dit zorgt ervoor dat er minder druk is om je CBR-examen te halen, omdat je weet dat het geen 250 euro kost om opnieuw op te gaan. Het resultaat: meer kandidaten slagen in één keer."

Je zult weinig oud-leerlingen tegenkomen in Lienden die niet tevreden zijn over hun tijd met onze rijinstructeur. Fenne uit Lienden: “Mijn vriendin was altijd de BOB, nadat we op een feestje waren geweest. Daardoor kon ik altijd vrij mijn eigen gang gaan! Ze wilde graag ook eens een avondje kunnen doorzakken en gaf me als verrassing een proefrijles. Ik was blij verrast toen mijn instructeur opeens voor de deur stond! Nu ik mijn rijbewijs heb, is zij de ene keer de BOB en ik de andere keer.”

Kies voor kwaliteit, kies voor iQdrive!

  • Een gratis proefles, waarbij een inschatting wordt gedaan van het aantal lessen.
  • Jij kiest waar de instructeur je ophaalt!
  • Gezakt voor je praktijkexamen? Geen schrik! iQdrive betaalt je herexamen t.w.v. 235 euro!
  • iQdrive rekent (slechts) een tarief van €39,50 per les. Tijdens de proefrit stel jij samen je instructeur zelf je pakket samen.
  • Begin deze week nog met rijlessen.
  • Onze rij-instructeurs hebben oog voor de mens achter het stuur.


Wil jij graag rijles krijgen van een rijinstructeur in Lienden en omgeving? Stuur ons jouw gegevens. Laat jouw persoonlijke info achter en we geven je een belletje, appje of mailtje!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles