iQdrive Leimuiden

iQdrive | Rijschool Leimuiden

Wil jij straks de Bob zijn als jij en je vrienden gaan stappen? Trap deze week nog af bij iQdrive Leimuiden!

In 2018 kregen maar liefst 30 jongvolwassenen hun rijbewijs in Leimuiden. In 2018 slaagde ruim 70% van alle leerlingen van iQdrive. Dit is zeer hoog.

We zijn blij dat een ervaren rij-instructeur veel van onze rijlessen in Leimuiden verzorgt. Hij rijdt overigens ook in Leimuiderbrug, Weteringbrug en Oude Wetering. In Roelofarendsveen, Nieuw-Vennep en Aalsmeer rijden andere instructeurs van iQdrive.

Onze rijinstructeur in Leimuiden over iQdrive: “Ondanks mijn drukke schema heb ik uiteraard altijd ruimte voor een nieuwe leerling in mijn lesauto. Wil je graag je rijbewijs halen en wil je dat snel én veilig doen, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ga graag op de passagiersstoel zitten en geef jou het stuur in handen. Zien we elkaar binnenkort?”

iQdrive is trots op het feit dat de instructeur in Leimuiden zoveel leerlingen succesvol aan hun rijbewijs helpt. Silke uit Leimuiden: “Niet kunnen autorijden terwijl je kinderen hebt, is soms best lastig. Je kunt niet even op de koffie bij je zus. Ik heb me toch maar ingeschreven voor het volgen van autorijlessen en daar heb ik geen moment spijt van gehad! Ik kan nu eindelijk lekker met de kinderen een dagje op stap.”

Waarom rijschool iQdrive Leimuiden?

  • Een vrijblijvende proefles, waar je de basisprincipelen van het rijden leert.
  • Woon je in Leimuiden? Dan word je thuis opgehaald.
  • Geen onverwachte kosten: wij betalen jouw herexamen!
  • Nergens in Leimuiden betaal je minder voor een rijles.
  • Prima slagingspercentage in Leimuiden dankzij unieke lesmethode.
  • Onze rij-intructeurs worden geselecteerd op persoonlijkheid en ervaring!


Klaar om te starten met lessen in Leimuiden? Neem contact op met één van onze instructeurs. Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen en wij doen de rest!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

233 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles