iQdrive Kloosterburen

Rijschool Kloosterburen | iQdrive

Wil je de eerste stap zetten om te beginnen met autorijden? Kies dan voor de beste rijschool van Kloosterburen: iQdrive Kloosterburen!

In 2018 hielp iQdrive circa 60 leerlingen op weg in Kloosterburen. In 2018 had iQdrive een mega hoog slagingspercentage in Kloosterburen. Dit is geheel te danken aan de instructeurs met jarenlange ervaring!

We zijn blij dat een ervaren rij-instructeur veel van onze rijlessen in Kloosterburen verzorgt. Hij rijdt in een straal van tien kilometer om Kloosterburen, dus ook in plaatsen als Kleine Huisjes, Molenrij of Broek. Grijpskerk, Groningen en Dokkum zijn drie andere voorbeelden van plaatsen waar iQdrive instructeurs heeft rijden.

Onze rijinstructeur in Kloosterburen over iQdrive: "Na tien jaar als vrachtwagenchaffeur, besloot ik in 1998 om te scholen tot rij-instructeur. De beste beslissing ooit! Ik vind het erg leuk dat oud-leerlingen altijd naar mij zwaaien en toeteren, wanneer ik ze op de weg tegenkom."

Meer dan 95% van jongeren die een proefles nemen bij iQdrive zijn binnen 50 minuten overtuigd! Lisanne uit Kloosterburen: “Ik had veel geld begroot voor mijn rijbewijs, want je weet maar nooit hoeveel lessen en examens je nodig hebt. Bij iQdrive heb ik gelukkig veel geld bespaart! De herexamens werden namelijk voor mij betaald en de lessen waren ook niet duur.”

Laat je verrassen door onze uitstekende rijlessen

  • Kies voor een gratis proefles of korting op je lespakket!
  • Lessen direct na school? No problem, dan halen we je daar op!
  • Als je niet direct slaagt, betalen wij jouw herexamen. Geen punt!
  • Bij iQdrive betaal je alleen voor de minuten die je ook daadwerkelijk rijdt. Daarom bieden wij lessen van 50 minuten voor €39,50.
  • Start direct met lessen in Kloosterburen. Je hoeft niet te wachten.
  • Onze rij-instructeurs zijn oplossingsgericht en weten je in iedere situatie op je gemak te stellen!


Wil je dat een rijinstructeur van iQdrive jou helpt om je rijbewijs te halen in Kloosterburen? Hiernaast of hieronder vind je ons proeflesformulier. Wil je je proefles inplannen op je verjaardag? Geen probleem!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

299 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles