iQdrive Kesteren

iQdrive | Rijschool Kesteren

Zit jij startklaar voor je rijbewijs? Waar wacht je dan nog op? Kies voor iQdrive in Kesteren, waar je ook een spoedopleiding van vijf, acht, elf of veertien dagen kunt volgen.

Met dank aan de excellente instructeurs van iQdrive en de leergierige pupillen verkregen in 2018 zo'n 30 jongeren hun rijbewijs! In 2018 slaagde ruim 70% van alle leerlingen van iQdrive. Dit is zeer hoog.

Mogelijk zie je de leswagen van onze instructeur regelmatig voorbij komen in Kesteren. Ook wanneer je in Lienden, Opheusden of Ochten woont, komt hij je thuis ophalen. Zit jouw keuze er niet tussen? iQdrive rijdt ook in Rhenen, Lienden of Wageningen.

Onze rijinstructeur in Kesteren over iQdrive: “Alle rijinstructeurs bij iQdrive zijn in het bezig van een geldig WRM certificaat. Het certificaat is hetzelfde als jouw diploma - het bewijst dat ik jou goed les kan geven en alle vaardigheden als de beste onder de knie heb. Wil je ook les van een ervaren instructeur in Kesteren? Wie weet zien we elkaar binnenkort, als je je inschrijft voor een proefles!”

Leerlingen van iQdrive in Kesteren raden de rijschool stuk voor stuk aan bij hun leeftijdsgenoten. Aiden uit Kesteren: “Ik was er zo klaar mee om elke dag in dezelfde, muffe bus te stappen met dezelfde, muffe mensen. Op de dag dat ik 18 jaar werd, deed ik direct een proefles bij iQdrive. Dat beviel me zo goed dat ik direct een pakket heb afgesloten. Ik had het geluk dat ik bij een nieuwe instructeur kon lessen, die veel tijd voor mij had. Daardoor kon ik na anderhalve maand al afrijden.”

Ga jij voor goud?

  • Proefles is helemaal vrijblijvend en gratis.
  • Onze rijinstructeur uit Kesteren haalt je bij iedere les op.
  • Niet geslaagd is niet getreurd, iQdrive betaalt je herexamen!
  • Nergens is de prijs-kwaliteitverhouding zo goed als bij iQdrive!
  • Hoog slagingspercentage in Kesteren.
  • Onze rij-instructeurs hebben oog voor de mens achter het stuur.


Ben jij onze volgende leerling? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Wij mailen of bellen je om een afspraak te maken.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles