iQdrive Kesteren

Rijschool Kesteren | iQdrive

Wil je de eerste stap zetten om te beginnen met autorijden? iQdrive is actief in Kesteren.

2018 hebben we met succes rijles gegeven aan 30 leerlingen die hun rijbewijs wisten te halen. Het landelijk gemiddelde van jongeren die in één keer slagen ligt rond de 50%. iQdrive slagingspercentage van ruim 70%. Waar wacht je nog op?

De rijlessen in Kesteren worden verzorgd door onze goed opgeleide instructeur. Hij rijdt overigens niet alleen in Kesteren, maar ook in Lienden, Opheusden en Ochten. Rhenen, Lienden en Wageningen zijn drie andere voorbeelden van plaatsen waar iQdrive instructeurs heeft rijden.

Onze rijinstructeur in Kesteren over iQdrive: "Als één van de weinige rijscholen biedt iQdrive gratis herexamen(s) aan. Dit zorgt ervoor dat er minder druk is om je CBR-examen te halen, omdat je weet dat het geen 250 euro kost om opnieuw op te gaan. Het resultaat: meer kandidaten slagen in één keer."

Oud-leerlingen zijn zó positief over iQdrive Kesteren dat ze iQdrive massaal aanbevelen aan hun vrienden. Esm uit Kesteren: “Mijn vriendengroep bestaat uit zes mensen die allemaal kort op elkaar jarig zijn. We besloten een weddenschap aan te gaan: wie het langste over zijn rijbewijs zou doen, zou de rest op een avondje uit moeten trakteren. Gelukkig slaagde ik als derde, bovendien zelfs na één keer. Geweldig!”

Laat je verrassen door onze uitstekende rijlessen

  • Een vrijblijvend intakegesprek met onze instructeur.
  • Woon je in Kesteren? Dan word je thuis opgehaald.
  • Je rijbewijs niet in één keer weten te bemachtigen? No stress, wij betalen je herexamen. Echt waar!
  • Nergens is de prijs-kwaliteitverhouding zo goed als bij iQdrive!
  • Mooie nieuwe Volkswagen-lesauto's.
  • Onze rij-instructeurs luisteren naar jouw wensen en denken mee.


Sta jij al te popelen om van start te gaan? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. We benaderen jou en kiezen een geschikte datum voor je eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

299 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles