iQdrive Kesteren

iQdrive | Rijschool Kesteren

Wil jij rijlessen volgen bij de veiligste rijschool van Nederland? Trap deze week nog af bij iQdrive Kesteren!

2018 behaalden 30 coureurs in spé dat felbegeerde roze papiertje! 7 op de 10 leerlingen van iQdrive slaagt in één keer. Hiermee hebben wij een hoger slagingspercentage dan veel andere rijscholen in Kesteren en omstreken.

Zie je onze bekende blauwwitte iQdrive-lesauto rijden in Kesteren? Zwaai dan even, want het is onze instructeur. Hij rijdt in een straal van tien kilometer om Kesteren, dus ook in plaatsen als Lienden, Opheusden of Ochten. We hebben diverse instructeurs in plaatsen als Rhenen, Lienden en Wageningen. Zij geven graag rijles aan jou!

Onze rijinstructeur in Kesteren over iQdrive: "Regelmatig verwelkom ik nieuwe leerlingen in mijn lesauto. Ik vind het leuk om te zien welke transformatie leerlingen doormaken. Ze beginnen vaak enigszins nerveus en gespannen aan hun eerste rijles, maar al gauw krijgen ze het vertrouwen in hun eigen kunnen. Als ze uiteindelijk te horen krijgen dat ze geslaagd zijn, is mijn glimlach soms nog breder dan hun eigen glimlach."

We krijgen regelmatig bericht over onze instructeur van oud-leerlingen, omdat ze zo tevreden zijn over de gebruikte lesmethode! Tim uit Kesteren: “Wat was ik trots toen mijn ouders voor het eerst bij mij instapte, in plaats van dat ik bij hen instapte! Ik heb iets langer over mijn rijbewijs gedaan, maar ben dolblij dat ik geslaagd ben dankzij de goede lessen van mijn instructeur.”

Zes redenen om voor rijschool iQdrive Kesteren te kiezen!

  • Kies voor een gratis proefles of korting op je lespakket!
  • Woon je in een straal van 10 kilometer om Kesteren? We halen je thuis op!
  • Niet alles lukt in één keer, dit geldt vaak ook voor afrijden. Gelukkig voor jou betaalt iQdrive jouw herkansing!
  • Nergens in Kesteren betaal je minder voor een rijles.
  • Begin deze week nog met rijlessen.
  • Onze rij-instructeurs staan voor hun leerlingen klaar, dag en nacht, letterlijk!


Stap jij binnenkort naast onze instructeur achter het stuur? Laat wat van je horen! Je wordt vervolgens telefonisch of per mail benaderd door een medewerker van iQdrive voor de eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

233 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles