iQdrive Katwijk

iQdrive | Rijschool Katwijk

Zit jij startklaar voor je rijbewijs? Waar wacht je dan nog op? Schrijf je in bij iQdrive Opleidingen. Wij hebben ook een instructeur in Katwijk.

Jaarlijk is iQdrive in jouw regio verantwoordelijk voor zo'n 70 rijbewijzen. Met onze unieke lesmethode hebben wij een zeer hoog slagingspercentage, waar jij ook van kunt profiteren.

De lessen in Katwijk worden verzorgd door een ervaren instructeur. Hij is een echte duizendpoot, je vindt hem naast Katwijk ook in Katwijk aan den Rijn, Katwijk aan Zee en Rijnsburg. In Oegstgeest, Wassenaar en Noordwijk rijden andere instructeurs van iQdrive.

Onze rijinstructeur in Katwijk over iQdrive: "Het leukst aan mijn werk als rij-instructeur vind ik de vrijheid. Ik probeer mooie wegen op te zoeken in en rondom Katwijk, zodat rijden ook leuk is om te doen. Echt, Katwijk is nog veel mooier dan je denkt!"

Oud-leerlingen in Katwijk hechtten vooral veel waarde aan de persoonlijke benadering van iQdrive. Jorn uit Katwijk: "Ik ga graag stappen met mijn vrienden uit Katwijk aan den Rijn. Nu kan ik wel eens bobben en dat vind ik best leuk om te doen. Zij betalen voor mij de drankjes en ik lach twee keer zo hard om de domme acties van vrienden. iQdrive - en vooral mijn instructeur - bedankt!"

Weet jij waarom je moet kiezen voor iQdrive?

  • Maak kennis met iQdrive en plan een proefrit!
  • Thuis ophalen en op school weer afzetten (of andersom)? In Katwijk geen punt!
  • Niet alles lukt in één keer, dit geldt vaak ook voor afrijden. Gelukkig voor jou betaalt iQdrive jouw herkansing!
  • iQdrive rekent (slechts) een tarief van €39,50 per les. Tijdens de proefrit stel jij samen je instructeur zelf je pakket samen.
  • Geen wachttijd, je kunt direct beginnen in Katwijk.
  • Onze rij-instructeurs staan voor hun leerlingen klaar, dag en nacht, letterlijk!


Ben jij onze volgende leerling? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. Wij mailen of bellen je om een afspraak te maken.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

299 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles