iQdrive Kapelle

Rijschool Kapelle | iQdrive

Wij helpen jaarlijks honderden leerlingen bij het behalen van hun rijbewijs. Ben jij onze volgende geslaagde? iQdrive heeft ook een rijinstructeur in Kapelle!

In 2018 kregen maar liefst 70 jongvolwassenen hun rijbewijs in Kapelle. Gun jezelf alleen de beste rijschool! iQdrive heeft een doorsnee succespercentage van 70 procent.

Mogelijk zie je de leswagen van onze instructeur regelmatig voorbij komen in Kapelle. Hij rijdt overigens niet alleen in Kapelle, maar ook in Biezelinge, Eversdijk en Vlake. iQdrive is landelijk actief en heeft dus ook bij jou in de regio voldoende mogelijkheden. Zo kun je bij ons lessen in Goes, Yerseke en Heinkenszand.

Onze rijinstructeur in Kapelle over iQdrive: "iQdrive betekent voor mij: slim je rijbewijs halen. Slim dat betekent drie dingen. Snel, goedkoop en veilig. Ik probeer het beste lespakket met jou samen te stellen, zodat jij flink bespaart op de kosten per les. Maar veiligheid staat hoog in het vaandel. Pas wanneer jij je 100% vertrouwd voelt achter het stuur, gaan we voor het roze pasje!"

Onze iQdrive-instructeur in Kapelle is erg geliefd onder onze leerlingen. Dat komt uiteraard door het hoge slagingspercentage van deze topper! Brecht uit Kapelle: "Je rijbewijs hebben is ultieme vrijheid! Ik ben nooit meer afhankelijk van het openbaar vervoer en mijn ouders!"

Ga jij voor goud?

  • Een gratis proefles in Kapelle van circa één uur.
  • Onze rijinstructeur uit Kapelle haalt je bij iedere les op.
  • Gezakt voor je praktijkexamen? Geen schrik! iQdrive betaalt je herexamen t.w.v. 235 euro!
  • De laagste prijs per rijles in Kapelle.
  • Jij bepaalt waar, wanneer en hoevaak je wilt lessen. Take control!
  • Onze rij-instructeurs zijn pro-actief en zorgen ervoor dat jij snel jouw rijbewijs haalt.


Stap jij binnenkort naast onze instructeur achter het stuur? Hiernaast of hieronder vind je ons proeflesformulier. Een instructeur zal contact met je opnemen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles