iQdrive Kapelle

iQdrive | Rijschool Kapelle

Wil jij graag jouw brommercertificaat verruilen voor een autorijbewijs? Wacht niet langer en schrijf je in bij autorijschool iQdrive in Kapelle!

iQdrive is een landelijke rijschool, maar wist je dat vorig jaar alleen al in Kapelle ongeveer 70 leerlingen hun rijbewijs kregen? Dat vinden wij een fantastische prestatie! 2018 was net als andere jaren een succesvol jaar voor iQdrive. Met een een aanzienlijk slagingspercentage in Kapelle van 70 procent!

We zijn blij dat een ervaren rij-instructeur veel van onze rijlessen in Kapelle verzorgt. Hij doet tevens nabije dorpen en steden aan, zoals Biezelinge, Eversdijk en Vlake. iQdrive is goed vertegenwoordigd in de omgeving van Kapelle met andere instructeurs in plaatsen als Goes, Yerseke en Heinkenszand.

Onze rijinstructeur in Kapelle over iQdrive: “Wil je ‘s avonds lessen of juist overdag in Kapelle? Door de weeks of juist in het weekend? Alles is mogelijk bij iQdrive in Kapelle. Vul gewoon het formuliertje in voor een proefles. Dan kunnen we eens kennismaken met elkaar. Ik heb er zin in!”

Je zult weinig oud-leerlingen tegenkomen in Kapelle die niet tevreden zijn over hun tijd met onze rijinstructeur. Nora uit Kapelle: “Bij iQdrive kon ik al starten op 16,5 jarige leeftijd. Daardoor haalde ik als eerste in de klas mijn rijbewijs! Je begrijpt wel dat mijn klasgenoten zich ook direct inschreven voor het volgen van autorijlessen.”

Alle pluspunten opgesomd:

  • Een vrijblijvende proefles, waar je de basisprincipelen van het rijden leert.
  • Onze rijinstructeur uit Kapelle haalt je bij iedere les op.
  • Geen onverwachte kosten: wij betalen jouw herexamen!
  • Lessen voor €€39,50 per rijles. Slim bezig!
  • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
  • De rij-instructeurs van iQdrive kiezen voor een persoonlijke aanpak en weten ieder type leerling binnen mum van tijd klaar te stomen voor hun rijbevoegdheid!


Ben jij onze volgende leerling? Laat je gegevens achter. Laat jouw persoonlijke info achter en we geven je een belletje, appje of mailtje!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

299 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles