Rijschool Kampen | iQdrive

Binnenkort mag jij zelfstandig de weg op. Het enige wat je nog moet doen, is je rijbewijs halen bij iQdrive in Kampen. Start deze week nog je chauffeur-loopbaan bij iQdrive Kampen!

We helpen op jaarbasis maar liefst 30 leerlingen bij het veilig en verantwoord leren besturen van een auto. 7 op de 10 leerlingen van iQdrive slaagt in één keer. Hiermee hebben wij een hoger slagingspercentage dan veel andere rijscholen in Kampen en omstreken.

De lessen in Kampen worden verzorgd door een ervaren instructeur. Overigens lest hij naast Kampen ook in naburige plaatsen als Kamperland, Grafhorst en IJsselmuiden. Nog verder van huis? Rijschool iQdrive heeft rijinstructeurs in nabije dorpen en steden als Wijhe, Zwolle en Meppel.

Onze rijinstructeur in Kampen over iQdrive: "In de vijf jaar die ik bij iQdrive werk, heb ik al honderden leerlingen zien slagen. Iedere keer geeft het een kick wanneer een leerling met een grote glimlach terugkomt van zijn of haar praktijkexamen."

Geslaagden van iQdrive beoordelen de rijschool met een 9,1! Ben je al overtuigd? Robin uit Kampen: "Mijn instructeur ging met mij mee naar het gemeentehuis om mijn rijbewijs aan te vragen! Hij was net zo blij als ik, geweldig!"

Veilig op weg in Kampen dankzij iQdrive

  • Een gratis proefles in Kampen van circa één uur.
  • Woon je in de middle of nowhere. Maak je geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
  • Slaag jij niet in één keer? Geen probleem: wij betalen je herexamen.
  • Betaal niet teveel: slechts €€39,50 per rijles.
  • Goed slagingspercentage & gespreid betalen mogelijk.
  • De rij-intructeurs van iQdrive zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!


Wil jij graag rijles krijgen van een rijinstructeur in Kampen en omgeving? Hiernaast of hieronder vind je ons proeflesformulier. We benaderen jou en kiezen een geschikte datum voor je eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

294 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles