Rijschool Kampen | iQdrive

Wil jij gegarandeerd de allerbeste autorijschool van Nederland? Stap achter het stuur bij iQdrive in Kampen!

In 2018 hielp iQdrive circa 30 leerlingen op weg in Kampen. Meer dan 70% van onze studenten slaagt in één keer. Dat is hoger dan het landelijk gemiddelde van 52,5%.

iQdrive Kampen selecteert alleen de beste instructeurs, zodat we jou kunnen verzekeren van optimale begeleiding. Hij rijdt in een straal van tien kilometer om Kampen, dus ook in plaatsen als Kamperland, Grafhorst of IJsselmuiden. Ga jij binnenkort op pad met één van onze instructeurs, dan kan dat zomaar zijn vanuit één van onze vestigingen in Wijhe, Zwolle en Meppel.

Onze rijinstructeur in Kampen over iQdrive: "Jongeren helpen bij het behalen van het felbegeerde roze pasje is waar mijn hart ligt. Ik vind het prachtig om te zien hoe gemotiveerd mijn leerlingen zijn. Met veel plezier help ik ze bij het leren beheersen van de auto en het veilig navigeren over de weg. Elke keer als dat lukt, ben ik trots op de leerling én op mezelf."

We krijgen regelmatig bericht over onze instructeur van oud-leerlingen, omdat ze zo tevreden zijn over de gebruikte lesmethode! Jacomina uit Kampen: “Het leukste aan mijn rijlessen vond ik dat ik stroopwafels kreeg als ik een nieuwe vaardigheid onder de knie had. Zoiets simpels motiveerde mij enorm om keihard mijn best te doen. Ik denk dat het mede door de stroopwafels is dat ik in één keer mijn rijbewijs heb gehaald bij iQdrive.”

Waarom rijschool iQdrive Kampen?

  • Proef van iQdrive met een gratis en geheel vrijblijvende proefles!
  • Woon je in de uithoek van Kampen, ook dan komt de instructeur jou netjes voor de deur ophalen.
  • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. iQdrive hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
  • All-inclusive rijlessen van €€39,50 per rijles.
  • Hoogopgeleide instructeurs achter het stuur met veel ervaring.
  • Onze rij-intructeurs staan garant voor een persoonlijke aanpak!


Heb jij er net zoveel zin in als wij?! Laat wat van je horen! Een medewerker van iQdrive neemt contact met je op om de proefrijles in te plannen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles