Rijschool Houten | iQdrive

Wil je de eerste stap zetten om te beginnen met autorijden? Kies voor iQdrive in Houten, waar je ook een spoedopleiding van vijf, acht, elf of veertien dagen kunt volgen.

De bekwame instructeurs van iQdrive hebben 2018 40 automobilisten voorzien van hun rijbevoegdheid! iQdrive is beroemd en berucht om het extreem slagingspercentage van 70%. Dat is bijna 20% hoger dan het landelijk gemiddelde!

De rij-instructeur in Houten stoomt jou in een mum van tijd klaar. Hij rijdt overigens niet alleen in Houten, maar ook in Houten, Utrecht en Nieuwegein. Op zoek naar een instructeur in Houten, Utrecht of Nieuwegein? Ook hier rijdt iQdrive.

Onze rijinstructeur in Houten over iQdrive: “We rijden tijdens het lessen verschillende routes, zodat je voorbereid bent op elke verkeerssituatie! Drukke kruispunten, snelwegen, drukke straten, het inparkeren en achteruit inparkeren, de hellingproef en ga zo maar door. Geen zorgen, alles komt op zijn tijd. Aan elk onderdeel besteden we genoeg aandacht, net zo lang totdat je de handeling onder de knie hebt.”

Leerlingen uit Houten spreken vol lof over hun instructeur! Hij is daarom met recht één van de meest geliefde instructeurs van iQdrive. Johannis uit Houten: "iQdrive hielp mij mijn rijbewijs binnen 3 maanden te behalen. Nu kan ik eindelijk op eigen houtje naar mijn vriend die twee dorpen verderop woont!"

Ben jij de volgende coureur in spé?

  • Maak kennis met iQdrive en plan een proefrit!
  • Onze rijinstructeur uit Houten haalt je bij iedere les op.
  • Faalangst? Nergens voor nodig, iQdrive betaalt jouw herexamens!
  • Nergens in Houten betaal je minder voor een rijles.
  • Mooie nieuwe Volkswagen-lesauto's.
  • Onze rij-instructeurs zijn toppers. Slechts één op de tien instructeurs mag bij iQdrive werken.


Wil jij lessen in Houten en omgeving? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Wil je je proefles inplannen op je verjaardag? Geen probleem!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

294 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles