iQdrive Horn

Rijschool Horn | iQdrive

Wij helpen jaarlijks honderden leerlingen bij het behalen van hun rijbewijs. Ben jij onze volgende geslaagde? iQdrive heeft ook een rijinstructeur in Horn!

2018 was iQdrive goed voor 30 extra weggebruikers! 2018 was net als andere jaren een succesvol jaar voor iQdrive. Met een een aanzienlijk slagingspercentage in Horn van 70 procent!

We zijn blij dat een ervaren rij-instructeur veel van onze rijlessen in Horn verzorgt. Woon je nog bij je ouders (of op jezelf) in omliggende plaatsen als De Weerd, Roermond of Beegden? Dan komt hij je thuis ophalen! Haelen, Roermond en Heythuysen zijn drie andere voorbeelden van plaatsen waar iQdrive instructeurs heeft rijden.

Onze rijinstructeur in Horn over iQdrive: “Heb je nog niet zoveel geld om lessen te nemen? Wanneer je lest bij iQdrive in Horn kun je zelfs in termijnen je lespakket afbetalen! Zo hoef je de kosten niet in één keer te betalen, maar kun je deze gemakkelijk spreiden over zo’n 72 maanden tijd. Dat betekent niet dat je nog langer hoeft te sparen, maar vandaag nog kan beginnen! Wil je meer weten? Plan een les bij mij in en ik vertel je er alles over.”

Je zult weinig oud-leerlingen tegenkomen in Horn die niet tevreden zijn over hun tijd met onze rijinstructeur. Anne uit Horn: "Ik ben iQdrive dankbaar voor dat extra beetje energie dat ze in mij hebben gestoken. Dat is alles behalve vanzelfsprekend!"

Nog steeds niet overtuigd?

  • Maak kennis met iQdrive en plan een proefrit!
  • Woon je in Horn? Dan word je thuis opgehaald.
  • Als je niet direct slaagt, betalen wij jouw herexamen. Geen punt!
  • De laagste prijs per rijles in Horn.
  • iQdrive doet er alles aan om jou zo snel mogelijk te voorzien van je roze papiertje!
  • Onze rij-instructeurs zijn oplossingsgericht en weten je in iedere situatie op je gemak te stellen!


Wil jij graag rijles krijgen van een rijinstructeur in Horn en omgeving? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. We prikken dan - samen met jou - een datum voor een vrijblijvende proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

294 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles