iQdrive Horn

iQdrive | Rijschool Horn

Bij onze rijschool halen leerlingen over het algemeen binnen enkele maanden hun rijbewijs. In Horn is iQdrive al jaren de nummer 1 rijschool.

iQdrive overhandigde In 2018 aan 30 jongeren hun rijbewijs in Horn. Ongeveer driekwart van de pupillen van iQdrive slaagt in één keer. Dit betekent dat de rijschool een veel hoger slagingspercentage heeft dan alle andere rijscholen in Horn en omstreken.

Een van de iQdrive-instructeurs is actief in Horn. Vanuit Horn verzorgt onze rijinstructeur ook rijlessen in plaatsen als De Weerd, Roermond en Beegden. Wil je rijlessen volgen in Haelen, Roermond of Heythuysen, dan kan dat uiteraard ook!

Onze rijinstructeur in Horn over iQdrive: "Rijden is mijn lust en mijn leven. Vandaar dat dit mijn droombaan is. Ik zou zeggen: vraag een proefles aan en ik kom je een keer thuis ophalen voor een rondje. Dan kun je met mij kennis maken en doe ik een inschatting voor het aantal lessen."

iQdrive in Horn heeft één van de populairste instructeurs van alle 250 locaties. Jacoba uit De Weerd: "Hoewel ik niet uit Horn kom, kwam de instructeur mij iedere keer thuis halen. Ik herinner me één ding heel goed: mijn instructeur droeg iedere dag felgekleurde kleding. Net voor mijn examen zei hij: 'Als je niet in één keer slaagt, draag ik een week lang alleen maar zwarte kleding.' Gelukkig voor hem slaagde ik in één keer."

Laat je verrassen door onze uitstekende rijlessen

  • Een gratis proefles, waarbij een inschatting wordt gedaan van het aantal lessen.
  • Thuis ophalen en op school weer afzetten (of andersom)? In Horn geen punt!
  • iQdrive gelooft in haar eigen lesprogramma en in haar leerlingen, daarom betalen wij je herexamens!
  • Het laagste uurtarief van Horn!
  • Hoog slagingspercentage dankzij unieke, moderne lesmethode.
  • De rij-instructeurs van iQdrive voldoen aan strenge selectiecriteria, want de beste rijschool verdient de beste leraren.


Sta jij al te popelen om van start te gaan? Stuur ons jouw gegevens. Je wordt vervolgens telefonisch of per mail benaderd door een medewerker van iQdrive voor de eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles