iQdrive | Rijschool Hoogezand

Zoek jij een autorijschool bij jou in de buurt? Schrijf je rechts direct in voor een proefles bij iQdrive Hoogezand!

Vorig jaar slaagden 210 leerlingen in Hoogezand in één keer voor hun CBR-praktijkexamen. Bij iQdrive weten ze van aanpakken! Dat blijkt ook uit de hoge slagingspercentages van 70%.

De rij-instructeur in Hoogezand stoomt jou in een mum van tijd klaar. Overigens lest hij naast Hoogezand ook in naburige plaatsen als Kropswolde, Sappemeer en . iQdrive rijdt door heel het land, ook in Zuidbroek, Veendam of Groningen.

Onze rijinstructeur in Hoogezand over iQdrive: “Tijdens je proefles leren we elkaar in een uurtje beter kennen. Ik haal je thuis voor de deur op in Hoogezand als dat mogelijk is en we gaan samen de uitdaging aan! Les je liever ‘s avonds of liever overdag? Laat het me gerust even weten. Zelf sturen en je knipperlicht bedienen zijn de standaard ingrediënten voor een eerste proefles.”

Op schoolpleinen en op werkplaatsen wordt er regelmatig over iQdrive gesproken. Over onze rij-instructeur in Hoogezand zijn velen te spreken. Melissa uit Hoogezand: “Op zaterdag speel ik met mijn tweelingbroer korfbalwedstrijden. Daar moeten we regelmatig een flink eind voor rijden. Tot voor kort waren we afhankelijk van onze ouders om te rijden. Maar nu we allebei ons rijbewijs hebben gehaald bij iQdrive kunnen we zelf rijden. O ja, ik wil nog wel even genoemd hebben dat ik vier dagen eerder geslaagd ben dan mijn tweelingbroer!”

Durf jij te kiezen voor een kampioen?

  • Een gratis proefles in Hoogezand van circa één uur.
  • Onze rijinstructeur uit Hoogezand haalt je bij iedere les op.
  • Als je niet direct slaagt, betalen wij jouw herexamen. Geen punt!
  • Laat je niet afzetten! Kies voor iQdrive, wij hanteren de eerlijke prijs van €39,50.
  • Hoog slagingspercentage in Hoogezand.
  • Onze rij-instructeurs hebben oog voor de mens achter het stuur.


Stap jij binnenkort naast onze instructeur achter het stuur? Laat je gegevens achter. Zodra het formulier binnen is, plannen we je proefles in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

233 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles