iQdrive | Rijschool Hoogezand

Ben je minimaal 16,5 jaar en klaar om achter het stuur te kruipen? Kies voor iQdrive in Hoogezand, met meer dan 250 instructeurs de grootste rijschool van Nederland.

In 2018 hielp iQdrive circa 210 leerlingen op weg in Hoogezand. Dankzij de jarenlange ervaring van de instructeurs kan iQdrive met trots vertellen dat het een slagingspercentage heeft van 70%. Dit betekent dat 7 op de 10 leerlingen in één keer slaagt!

Een van onze rijinstructeurs rijdt in de omgeving van Hoogezand. Overigens lest hij naast Hoogezand ook in naburige plaatsen als Kropswolde, Sappemeer en . In Zuidbroek, Veendam en Groningen rijden andere instructeurs van iQdrive.

Onze rijinstructeur in Hoogezand over iQdrive: "Wat ik zo mooi vind aan het beroep van rij-instructeur is dat ik veel in contact kom met jonge mensen. Iedereen is anders en dat zorgt voor afwisselende gesprekken. Voor mij geen saaie kantoorbaan, ik ga graag de weg op met mijn iQdrive-auto. Ik hoop dit vak nog vele jaren uit te mogen oefenen."

De instructeur in Hoogezand weet iedereen op zijn of haar gemak te stellen. Jelmer uit Hoogezand: "Naast mijn baan van 40 uur en voetbal in het weekend was er voor mij eigenlijk geen tijd voor rijlessen. Mijn instructeur van iQdrive maakte speciaal voor mij 's avonds tijd vrij, kanjer!"

Waarom rijschool iQdrive Hoogezand?

  • Een gratis proefles, waarbij een inschatting wordt gedaan van het aantal lessen.
  • Woon je in de middle of nowhere. Maak je geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
  • Faalangst? Nergens voor nodig, iQdrive betaalt jouw herexamens!
  • Slechts €€39,50 p/rijles: de laagste uurprijs in Hoogezand!
  • Jij bepaalt waar, wanneer en hoevaak je wilt lessen. Take control!
  • Onze rij-instructeurs stellen jou op je gemak, want wie relaxt achter het stuur zit, haalt sneller zijn of haar rijbewijs.


Sta jij al te popelen om van start te gaan? Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door. Een medewerker van iQdrive neemt contact met je op om de proefrijles in te plannen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

299 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles