Rijschool Hoogezand | iQdrive

Wil je de eerste stap zetten om te beginnen met autorijden? Bij iQdrive in Hoogezand haal je gegarandeerd je rijbewijs.

iQdrive is een landelijke rijschool, maar wist je dat vorig jaar alleen al in Hoogezand ongeveer 210 leerlingen hun rijbewijs kregen? Dat vinden wij een fantastische prestatie! Het landelijk gemiddelde van jongeren die in één keer slagen ligt rond de 50%. iQdrive slagingspercentage van ruim 70%. Waar wacht je nog op?

De kans is groot dat je een iQdrive-lesauto tegenkomt in Hoogezand, want wij hebben daar een eigen instructeur. Ook wanneer je in Kropswolde, Sappemeer of woont, komt hij je thuis ophalen. Zuidbroek, Veendam en Groningen zijn drie andere voorbeelden van plaatsen waar iQdrive instructeurs heeft rijden.

Onze rijinstructeur in Hoogezand over iQdrive: “Benieuwd in hoeveel lessen jij je rijbewijs kunt behalen? Tijdens de eerste les - de proefles - kijken we samen hoe goed het al gaat. Hebben we een klik? (wat ik natuurlijk wel verwacht :-)) Dan spreken we de hoeveelheid lessen af voor je lespakket. Heb je nog andere vragen? Ik beantwoord ze allemaal!”

iQdrive in Hoogezand heeft één van de populairste instructeurs van alle 250 locaties. Alex uit Hoogezand: "Voor mijn baan als pakketbezorger werd ik verplicht om een rijbewijs te halen. Gelukkig opperde mijn werkgever om de rijopleiding deels te financieren. De dochter van mijn baas had ook bij iQdrive gelest en daar waren ze allebei tevreden over. Vandaar dat ik er ook gekozen heb. De eerste keer ben ik - door een domme fout - gezakt, maar iQdrive betaalde mijn herexamen, waar ik voor slaagde."

Durf jij te gaan voor de best beoordeelde rijschool van Nederland?

  • Een vrijblijvende proefles, waar je de basisprincipelen van het rijden leert.
  • Geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
  • Geen onverwachte kosten: wij betalen jouw herexamen!
  • iQdrive rekent door heel Nederland hetzelfde uurtarief van €39,50.
  • Prima slagingspercentage in Hoogezand dankzij unieke lesmethode.
  • Onze rij-instructeurs hebben oog voor de mens achter het stuur.


Sta jij al te popelen om van start te gaan? Vul het formulier in. Kun je alleen op zaterdag? Geen probleem dat plannen we de proefles voor jou op die dag in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

203 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Proefles