Rijschool Hoofddorp | iQdrive

Wij helpen jaarlijks honderden leerlingen bij het behalen van hun rijbewijs. Ben jij onze volgende geslaagde? Kies voor iQdrive in Hoofddorp, waar je ook een spoedopleiding van vijf, acht, elf of veertien dagen kunt volgen.

We hielpen in Hoofddorp in 2018 ruim 30 jonge bestuurders om het CBR praktijkexamen met goed gevolg af te leggen. Rijschool iQdrive biedt een hoger slagingspercentage dan concurrerende rijscholen. Daar zijn we ontzettend trots op!

We zijn blij dat een ervaren rij-instructeur veel van onze rijlessen in Hoofddorp verzorgt. Hij rijdt in een straal van 10 km om Hoofddorp, dus ook in plaatsen als Rozenburg, Rijsenhout of Aalsmeerderbrug. iQdrive rijdt van Limburg tot Friesland, in stad en dorp, waaronder ook Nieuw-Vennep, Aalsmeer of Hillegom.

Onze rijinstructeur in Hoofddorp over iQdrive: "Onlangs is mijn honderdste kandidaat uit Hoofddorp geslaagd voor zijn rijbewijs. Ja, ik houd dit aantal bij, haha. Dat geeft een kick. Iedere dag sta ik vrolijk op, wetende dat ik meer mensen ga helpen om hun rijbewijs te halen."

Meer dan 95% van jongeren die een proefles nemen bij iQdrive zijn binnen 50 minuten overtuigd! Sophia uit Hoofddorp: "Ik keek behoorlijk op tegen het volgen van rijlessen, want ik ben eigenlijk best wel een angsthaas. Auto rijden vind ik maar eng, omdat het altijd zo druk is op de weg. Dankzij mijn instructeur verdween die angst als sneeuw voor de zon. Inmiddels stap ik met plezier achter het stuur en ben ik helemaal niet bang meer. Hartstikke bedankt, iQdrive."

Durf jij te kiezen voor een kampioen?

  • Een gratis proefles in Hoofddorp van circa één uur.
  • Wij zijn echte gentlemen. We zetten je na iedere rijles weer netjes thuis af.
  • Soms zit het afrijden tegen... iQdrive weet dat en gelooft in jou. Daarom betaalt de rijschool jouw herkansing!
  • Lessen voor €€39,50 per rijles. Slim bezig!
  • iQdrive doet er alles aan om jou zo snel mogelijk te voorzien van je roze papiertje!
  • De rij-intructeurs van iQdrive zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!


Heb jij veel zin om toe te werken naar je rijbewijs in Hoofddorp en omgeving? Stuur ons jouw gegevens. Een medewerker van iQdrive neemt contact met je op om de proefrijles in te plannen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

233 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles