iQdrive Hillegom

iQdrive | Rijschool Hillegom

Bij onze rijschool halen leerlingen over het algemeen binnen enkele maanden hun rijbewijs. 1,2,3, GO! Bij iQdrive Hillegom! kun je naast de standaardpaketten ook kiezen voor een spoedopleiding!

Ieder jaar behalen 50 pupillen zoals jij hun felbegeerde papiertje bij iQdrive. Het hoogste slagingspercentage van Hillegom ging in 2018 naar iQdrive!

De kans is groot dat je een iQdrive-lesauto tegenkomt in Hillegom, want wij hebben daar een eigen instructeur. Hij rijdt overigens niet alleen in Hillegom, maar ook in Lisse, Bennebroek en Zwaanshoek. Ga jij binnenkort op pad met één van onze instructeurs, dan kan dat zomaar zijn vanuit één van onze vestigingen in Nieuw-Vennep, Hoofddorp en Heemstede.

Onze rijinstructeur in Hillegom over iQdrive: "Wat ik zo mooi vind aan het beroep van rij-instructeur is dat ik veel in contact kom met jonge mensen. Iedereen is anders en dat zorgt voor afwisselende gesprekken. Voor mij geen saaie kantoorbaan, ik ga graag de weg op met mijn iQdrive-auto. Ik hoop dit vak nog vele jaren uit te mogen oefenen."

Oud-leerlingen zijn zó positief over iQdrive Hillegom dat ze iQdrive massaal aanbevelen aan hun vrienden. Faye uit Hillegom: "iQdrive heeft mij geholpen om van mijn rijangst af te komen. De instructeur had bergen geduld en was de rust zelve. Heel erg fijn!"

Alle pluspunten opgesomd:

  • Proefles is helemaal vrijblijvend en gratis.
  • Woon je in de middle of nowhere. Maak je geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
  • Je rijbewijs niet in één keer weten te bemachtigen? No stress, wij betalen je herexamen. Echt waar!
  • Bij iQdrive betaal je alleen voor de minuten die je ook daadwerkelijk rijdt. Daarom bieden wij lessen van 50 minuten voor €39,50.
  • Goed slagingspercentage & gespreid betalen mogelijk.
  • Onze rij-instructeurs luisteren naar jouw wensen en denken mee.


Klaar om te starten met lessen in Hillegom? Laat wat van je horen! Je wordt vervolgens telefonisch of per mail benaderd door een medewerker van iQdrive voor de eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

233 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles