iQdrive Heythuysen

Rijschool Heythuysen | iQdrive

Wil jij deze zomer zonder je ouders naar Zuid-Frankrijk rijden? Dan heb je uiteraard een rijbewijs nodig. En durf jij het aan om te lessen bij de snelste rijschool bij jou uit de buurt: iQdrive Heythuysen!?

Ieder jaar slagen ongeveer 60 leerlingen in Heythuysen. Bij iQdrive weten ze van aanpakken! Dat blijkt ook uit de hoge slagingspercentages van 70%.

De kans is groot dat je een iQdrive-lesauto tegenkomt in Heythuysen, want wij hebben daar een eigen instructeur. Hij is een echte duizendpoot, je vindt hem naast Heythuysen ook in Roggel, Leveroy en Baexem. iQdrive is goed vertegenwoordigd in de omgeving van Heythuysen met andere instructeurs in plaatsen als Roggel, Horn en Haelen.

Onze rijinstructeur in Heythuysen over iQdrive: “Kletsen tijdens het volgen van de rijles is natuurlijk reuze gezellig. Ik vind het daarnaast heel belangrijk dat je je goed concentreert op de weg en niet afgeleid wordt. Hoe sneller jij je rijbewijs behaalt, hoe blijer ik wordt. En jij ook!”

Leerlingen uit Heythuysen spreken vol lof over hun instructeur! Hij is daarom met recht één van de meest geliefde instructeurs van iQdrive. Jurre uit Heythuysen: “Wil je gezellige en goede lessen, dan is het rijden met de iQdrive-instructeur uit Heythuysen een aanrader. Hij maakte altijd grapjes tussendoor, waardoor het lessen voor mij heel relaxt was. Als er een keer iets niet lukte, konden we er samen om lachen."

Ken jij de voordelen van iQdrive al?

  • Een vrijblijvende proefles, waar je de basisprincipelen van het rijden leert.
  • Geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
  • iQdrive gelooft in haar eigen lesprogramma en in haar leerlingen, daarom betalen wij je herexamens!
  • Slechts €€39,50 p/rijles: de laagste uurprijs in Heythuysen!
  • Begin deze week nog met rijlessen.
  • De rij-instructeurs van iQdrive zijn stuk voor stuk in het bezit van de juiste certificaten en diploma's. Bij iQdrive is er alleen ruimte voor de beste leraren!


Stap jij binnenkort naast onze instructeur achter het stuur? Klik razendsnel op ons proeflesformulier! Een instructeur zal contact met je opnemen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles