iQdrive Heythuysen

iQdrive | Rijschool Heythuysen

Wil jij straks de Bob zijn als jij en je vrienden gaan stappen? Kies - net als 26.000+ anderen - voor iQdrive in Heythuysen.

Jaarlijks ontvangen ruwweg 60 leerlingen in Heythuysen hun roze pasje. De lesmethode die onze instructeurs hanteren, zorgt voor een prachtig slagingspercentage in Heythuysen en omstreken.

We zijn blij dat een ervaren rij-instructeur veel van onze rijlessen in Heythuysen verzorgt. Overigens lest hij naast Heythuysen ook in naburige plaatsen als Roggel, Leveroy en Baexem. iQdrive is landelijk actief en heeft dus ook bij jou in de regio voldoende mogelijkheden. Zo kun je bij ons lessen in Roggel, Horn en Haelen.

Onze rijinstructeur in Heythuysen over iQdrive: "Een eerste stap maken om je rijbewijs te halen. Daar is lef voor nodig. Ik zou het super vinden als ik jou mag helpen met het behalen van het roze pasje."

Oud-leerlingen zijn zó positief over iQdrive Heythuysen dat ze iQdrive massaal aanbevelen aan hun vrienden. Mohammed uit Heythuysen: “Ik vond het autorijden heel spannend. Mijn rijinstructeur had heel veel geduld met me en stelde me elke keer weer op mijn gemak. Daardoor heb ik na 30 lessen mijn praktijkexamen gedaan en ben ik in één keer geslaagd!”

Kies voor kwaliteit, kies voor iQdrive!

  • Een vrijblijvend intakegesprek met onze instructeur.
  • Woon je in de uithoek van Heythuysen, ook dan komt de instructeur jou netjes voor de deur ophalen.
  • Gezakt voor je praktijkexamen? Geen schrik! iQdrive betaalt je herexamen t.w.v. 235 euro!
  • Betaal niet teveel: slechts €€39,50 per rijles.
  • Hoog slagingspercentage dankzij unieke, moderne lesmethode.
  • Onze rij-instructeurs stellen jou op je gemak, want wie relaxt achter het stuur zit, haalt sneller zijn of haar rijbewijs.


Heb jij veel zin om toe te werken naar je rijbewijs in Heythuysen en omgeving? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. Zodra je het formulier hebt voltooid gaan wij direct voor je aan de slag!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

202 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles