iQdrive Hendrik Ido-Ambacht

iQdrive | Rijschool Hendrik Ido-Ambacht

Kun je niet wachten om te beginnen met rijlessen? Maak een rijdende start bij iQdrive Hendrik Ido-Ambacht!

2018 behaalden 70 coureurs in spé dat felbegeerde roze papiertje! Het slagingspercentage van iQdrive ligt bijna 20% hoger dan het landelijk gemiddelde slagingspercentage van 52,5%.

Onze rijinstructeur in Hendrik Ido-Ambacht heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Hij rijdt tevens in de regio van Hendrik Ido-Ambacht en doet daarbij plaatsen aan als Heerjansdam, Ridderkerk of Alblasserdam. Op zoek naar een instructeur in Ridderkerk, Dordrecht of Zwijndrecht? Ook hier rijdt iQdrive.

Onze rijinstructeur in Hendrik Ido-Ambacht over iQdrive: "Jongeren helpen bij het behalen van het felbegeerde roze pasje is waar mijn hart ligt. Ik vind het prachtig om te zien hoe gemotiveerd mijn leerlingen zijn. Met veel plezier help ik ze bij het leren beheersen van de auto en het veilig navigeren over de weg. Elke keer als dat lukt, ben ik trots op de leerling én op mezelf."

De instructeur in Hendrik Ido-Ambacht weet iedereen op zijn of haar gemak te stellen. Emily uit Heerjansdam: "Hoewel ik niet uit Hendrik Ido-Ambacht kom, kwam de instructeur mij iedere keer thuis halen. Ik herinner me één ding heel goed: mijn instructeur droeg iedere dag felgekleurde kleding. Net voor mijn examen zei hij: 'Als je niet in één keer slaagt, draag ik een week lang alleen maar zwarte kleding.' Gelukkig voor hem slaagde ik in één keer."

Zes redenen om voor rijschool iQdrive Hendrik Ido-Ambacht te kiezen!

  • Maak kennis met iQdrive en plan een proefrit!
  • We halen je netjes thuis op en brengen je weer thuis, zoals het een nette rijschool dat hoort te doen.
  • Slaag jij niet in één keer? Geen probleem: wij betalen je herexamen.
  • Laat je niet afzetten! Kies voor iQdrive, wij hanteren de eerlijke prijs van €39,50.
  • Hoog slagingspercentage in Hendrik Ido-Ambacht.
  • Onze rij-instructeurs zijn oplossingsgericht en weten je in iedere situatie op je gemak te stellen!


Ben jij onze volgende leerling? Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door. Wij mailen of bellen je om een afspraak te maken.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles