iQdrive Hendrik Ido-Ambacht

Rijschool Hendrik Ido-Ambacht | iQdrive

Binnenkort mag jij zelfstandig de weg op. Het enige wat je nog moet doen, is je rijbewijs halen bij iQdrive in Hendrik Ido-Ambacht. Start deze week nog je chauffeur-loopbaan bij iQdrive Hendrik Ido-Ambacht!

Er gingen ruim 70 tevreden naar huis, want zij haalden hun rijbewijs bij iQdrive in Hendrik Ido-Ambacht. Dankzij deze fantastische leerlingen haalden we vorig jaar een hoog slagingspercentage in Hendrik Ido-Ambacht en omgeving.

Hendrik Ido-Ambacht is het werkgebied van onze instructeur. Woon je in Heerjansdam, Ridderkerk of Alblasserdam? Ook dan kun je bij hem aankloppen voor rijlessen. iQdrive rijdt van Limburg tot Friesland, in stad en dorp, waaronder ook Ridderkerk, Dordrecht of Zwijndrecht.

Onze rijinstructeur in Hendrik Ido-Ambacht over iQdrive: “Wil jij starten met je lessen? Dan zie ik ernaar uit om je te ontmoeten! Ik breng je graag alle kneepjes van het ‘vak’ bij. Wanneer je het fijn vind dat ik bij je rijexamen meega is dat zelf een mogelijkheid.”

iQdrive is trots op het feit dat de instructeur in Hendrik Ido-Ambacht zoveel leerlingen succesvol aan hun rijbewijs helpt. Nick uit Hendrik Ido-Ambacht: "Ik had mijn rijbewijs binnen 3 maanden op zak. En dan te bedenken dat mijn klasgenoot en bijna een jaar over deed. Bij iQdrive kun je zo vaak in de week lessen als je zelf wilt!"

Alle pluspunten opgesomd:

  • Geen geld? Een proefles is geheel vrijblijvend en gratis!
  • Thuis ophalen en op school weer afzetten (of andersom)? In Hendrik Ido-Ambacht geen punt!
  • Gezakt voor je praktijkexamen? Geen schrik! iQdrive betaalt je herexamen t.w.v. 235 euro!
  • Wees geen dief van je eigen portemonnee. Kies voor iQdrive en betaal slechts €39,50 per rijles!
  • Jij bepaalt waar, wanneer en hoevaak je wilt lessen. Take control!
  • De rij-instructeurs van iQdrive kiezen voor een persoonlijke aanpak en weten ieder type leerling binnen mum van tijd klaar te stomen voor hun rijbevoegdheid!


Zet jij jouw rijbewijs in de vijfde versnelling? Laat je gegevens achter. Wij mailen of bellen je om een afspraak te maken.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

202 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles