iQdrive Heinkenszand

Rijschool Heinkenszand | iQdrive

Binnenkort mag jij zelfstandig de weg op. Het enige wat je nog moet doen, is je rijbewijs halen bij iQdrive in Heinkenszand. Kies dan voor de beste rijschool van Heinkenszand: iQdrive Heinkenszand!

Onze goed opgeleide instructeurs zorgden er in Heinkenszand in 2018 voor dat 50 leerlingen voortaan zelfstandig de weg op mogen. Met onze unieke lesmethode hebben wij een zeer hoog slagingspercentage, waar jij ook van kunt profiteren.

We zijn blij dat een ervaren rij-instructeur veel van onze rijlessen in Heinkenszand verzorgt. Onze rij-instructeur komt overal: Heinkenszand, 's-Heer Arendskerke, Het Oudeland en Het Vlaandertje. In Goes, Arnemuiden en Kapelle rijden collega's.

Onze rijinstructeur in Heinkenszand over iQdrive: “Benieuwd in hoeveel lessen jij je rijbewijs kunt behalen? Tijdens de eerste les - de proefles - kijken we samen hoe goed het al gaat. Hebben we een klik? (wat ik natuurlijk wel verwacht :-)) Dan spreken we de hoeveelheid lessen af voor je lespakket. Heb je nog andere vragen? Ik beantwoord ze allemaal!”

De instructeur krijgt lovende recensies van zijn oud-leerlingen. Mart uit Heinkenszand: "Ik belde iQdrive op, omdat ik binnen een week wilde slagen. Dit bleek - op zo'n korte termijn - niet mogelijk, omdat er ook een CBR-examen aangevraagd moest worden. Uiteindelijk twee weken later begonnen, maar wel in vijf dagen geslaagd. In totaal reed ik zes uur per dag en dat vijf dagen lang. Ik slaagde in één keer, maar was dat weekend wel helemaal versleten. Toch raad ik het iedereen aan om het zo te doen!"

Ben jij de volgende coureur in spé?

  • Gratis proefles t.w.v. €€39 (100% vrijblijvend)!
  • Onze rijinstructeur uit Heinkenszand haalt je bij iedere les op.
  • iQdrive gelooft in haar eigen lesprogramma en in haar leerlingen, daarom betalen wij je herexamens!
  • iQdrive rekent (slechts) een tarief van €39,50 per les. Tijdens de proefrit stel jij samen je instructeur zelf je pakket samen.
  • Hoog slagingspercentage dankzij unieke, moderne lesmethode.
  • De rij-instructeurs van iQdrive zijn stuk voor stuk in het bezit van de juiste certificaten en diploma's. Bij iQdrive is er alleen ruimte voor de beste leraren!


Heb jij er net zoveel zin in als wij?! Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. Een instructeur zal contact met je opnemen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

294 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles