iQdrive | Rijschool Heemskerk

Ben je minimaal 16,5 jaar en klaar om achter het stuur te kruipen? En durf jij het aan om te lessen bij de snelste rijschool bij jou uit de buurt: iQdrive Heemskerk!?

Er gingen ruim 40 tevreden naar huis, want zij haalden hun rijbewijs bij iQdrive in Heemskerk. iQdrive staat bekend als de rijschool met een hoog slagingspercentage.

Wie gaat lessen bij iQdrive in Heemskerk, krijgt een eigen instructeur. Niet alleen inwoners uit Heemskerk, maar ook mensen uit Beverwijk, IJmuiden of Wijk aan zee haalt hij graag op in zijn blauwwitte lesauto. iQdrive is trouwens goed vertegenwoordigd in de regio en heeft instructeurs rijden in Castricum, IJmuiden en Haarlem.

Onze rijinstructeur in Heemskerk over iQdrive: "De gemiddelde leerling slaagt binnen 30 lessen. Ik probeer je zoveel mogelijk op de echte situatie voor te bereiden. Zo moet je op het eind bijvoorbeeld zonder navigatie van A naar B rijden. Dat gaat helemaal goedkomen!"

Oud-leerlingen verspreiden in Heemskerk en omgeving het goede woord over hun tijd met de instructeur. Jort uit Heemskerk: “Ik had veel geld begroot voor mijn rijbewijs, want je weet maar nooit hoeveel lessen en examens je nodig hebt. Bij iQdrive heb ik gelukkig veel geld bespaart! De herexamens werden namelijk voor mij betaald en de lessen waren ook niet duur.”

Ken jij de voordelen van iQdrive al?

  • Proef van iQdrive met een gratis en geheel vrijblijvende proefles!
  • Woon je in de uithoek van Heemskerk, ook dan komt de instructeur jou netjes voor de deur ophalen.
  • Faalangst? Nergens voor nodig, iQdrive betaalt jouw herexamens!
  • Betaal niet teveel: slechts €€39,50 per rijles.
  • Begin deze week nog met rijlessen.
  • De rij-intructeurs van iQdrive zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!


Heb jij veel zin om toe te werken naar je rijbewijs in Heemskerk en omgeving? Stuur ons jouw gegevens. Een medewerker van iQdrive neemt contact met je op om de proefrijles in te plannen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles